Nokia 225 4G Dual Sim Classic Blue

303,99 lei (1 magazin)
4G de mare viteza   Bucurati-va de Nokia 225 cu 4G. Ofera o calitate si claritate in apeluri, social media, jocuri multiplayer si multe altele.    Design premium. Finisaj de prima clasa   Este usor sa fii precis cu ajutorul tastaturii premium, a spatelui curbat si confortabil dar si a tastelor functionale separate. In plus, culorile lucioase ofera un finisaj de inalta calitate.    Durabilitate   Profita de intreaga ...

Descriere


Nokia 225 4G Dual Sim Classic Blue

4G de mare viteza
 
Bucurati-va de Nokia 225 cu 4G. Ofera o calitate si claritate in apeluri, social media, jocuri multiplayer si multe altele. 
 
Design premium. Finisaj de prima clasa
 
Este usor sa fii precis cu ajutorul tastaturii premium, a spatelui curbat si confortabil dar si a tastelor functionale separate. In plus, culorile lucioase ofera un finisaj de inalta calitate. 
 
Durabilitate
 
Profita de intreaga zi cu un telefon care nu te trage spate. Cu o baterie de 1150 mAh de lunga durata, Nokia 225 4G a fost proiectat pentru a rezista. 
 
Alungati plictiseala
 
Nokia 225 nu va permite sa va plictisiti. Incercati camera incorporata, ascultati radio FM fara fir si obtineti noi recorduri in jocurile preferate.
 
 
General
SmartphoneNu
ModelNOKIA 225
Dual SIMDa
Retea
Sloturi simDual SIM
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Retea 4GDa
Tip SIMnanoSIM
Ecran
Diagonala (inch)2.4
Memorie
Istoric apeluriDa
Memorie RAM64 MB
AgendaDa
Memorie Flash128 MB
Card / TipmicroSD (pana la 32GB)
Foto/Video
CameraDa
Camera Spate (MP)VGA
Blitz Camera SpateDa
Audio
VibratiiDa
BoxeDa
Transmisie date
Audio1 x Jack 3.5 mm
3GDa
4GDa
BluetoothDa
USBmicroUSB
Acumulator
TipLi-Ion
Capacitate1150 mAh
Caracteristici fizice
Dimensiuni (L x l x G) (mm)124.7 x 51 x 13.7
Greutate (grame)90.1
CuloareAlbastru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nokia 225 4G Dual Sim Classic Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nokia 225 4G Dual Sim Classic Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.