Lenovo 62A7KAT1EU

de la 758,80 lei (2 magazine)
Diagonala 21,5 inci Conditiile optime pentru munca si divertisment la birou vor fi asigurate de un monitor de 21,5 inci. Este o dimensiune perfecta pentru persoanele care au nevoie de un monitor atat pentru birou, cat si pentru studiu si jocuri. Monitoarele de aceasta dimensiune nu ocupa mult spatiu pe birou si garanteaza dimensiunea corespunzatoare a ecranului pentru majoritatea aplicatiilor. Imagine Full HD Conditiile confortabile pentru utilizare la locul de mu ...

Descriere


Lenovo 62A7KAT1EU

Diagonala 21,5 inci

Conditiile optime pentru munca si divertisment la birou vor fi asigurate de un monitor de 21,5 inci. Este o dimensiune perfecta pentru persoanele care au nevoie de un monitor atat pentru birou, cat si pentru studiu si jocuri. Monitoarele de aceasta dimensiune nu ocupa mult spatiu pe birou si garanteaza dimensiunea corespunzatoare a ecranului pentru majoritatea aplicatiilor.

Imagine Full HD

Conditiile confortabile pentru utilizare la locul de munca si multimedia vor fi furnizate de un monitor Full HD. Este o solutie aproape universala, care permite lucrari de birou confortabile, precum si lucrari grafice sau de design. Rezolutia Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfecta pentru jocuri si vizionarea de filme.

Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atat pentru lucru cat si pentru aplicatii multimedia. Forma ecranului larg al ecranului ofera un spatiu optim de lucru si este, de asemenea, excelenta pentru jocuri si vizionarea de filme.

Acoperire mata

Uitati de reflexele deranjante si vizibilitatea mult mai proasta in zilele insorite. Acest model de monitor are o acoperire matriciala mata, deci nu exista niciun efect de oglinda si reflexiile sunt reduse la minimum. Monitoarele cu acoperire matriciala mata sunt de neinlocuit atunci cand lucreaza, folosind jocuri si multimedia. Acestea ofera cel mai inalt confort de utilizare si nu sunt atat de obositoare pentru vedere.

Calitate ridicata a imaginii datorita matricei TN

Jucati productii de top fara sa va faceti griji cu privire la reactiile tarzii. Matricea TN asigura un timp de raspuns rapid si fara efect de murdarie. Monitorul cu matrice TN va functiona atat pe biroul jucatorului, cat si in birou.

Rata de reimprospatare la 75 Hz

Va asteptati la o imagine cu o fluiditate ridicata a imaginii si comoditatea utilizarii monitorului? Acest model ofera o rata de reimprospatare de 75 Hz, ceea ce se traduce prin conditii si mai bune de utilizare a muncii si multimedia. O veti simti atat in jocuri, cat si in utilizarea zilnica a computerului.

Mentineti-va vederea cu tehnologia de reducere a luminii albastre

Lumina albastra standard emisa de monitoare poate provoca tulburari de somn, oboseala oculara si chiar leziuni oculare. Acest model de monitor ofera nu numai parametri tehnici optimi, dar este echipat si cu tehnologie avansata care reduce emisiile de lumina albastra. Aceasta este o solutie benefica care va permite sa va protejati mai bine ochii chiar si atunci cand petreceti multe ore in fiecare zi la computer.

Timp de raspuns 5 ms

Cand fractiuni de secunda pot decide sa castige sau sa piarda un joc, un monitor cu un timp de raspuns de 5 ms se dovedeste a fi cea mai buna solutie. Veti aprecia un timp de reactie atat de scurt in jocuri, in special in luptele online, dar si in utilizarea de zi cu zi. Timpul de raspuns rapid imbunatateste confortul in timp ce lucrati si vizionati filme, deoarece reduce oboseala ochilor.

Economisiti spatiu utilizand optiunea de montare pe perete

Puteti pune monitorul pe birou, dar il puteti agata si pe perete pentru un pic mai mult spatiu pe blat. Acest model de monitor este montabil pe perete si este conform cu standardul VESA.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lenovo 62A7KAT1EU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lenovo 62A7KAT1EU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.