senetic.ro - comentariiScrie un comentariu
17 Apr 2019
"Preturile de pe price.ro nu corespund cu preturile de pe site-ul senetic.ro"
review negativ , Serafin Rusu
  • puncte tari:cateodata gasesti produse ok la pret bun
  • PUNCTE slabe:cam tot timpul, preturile raportate catre price.ro sunt fake
  • CONCLUZII:aveti grija cand comandati

neavand depozit in romania livrarea este foarte scumpa

Raspunsuri (1)
Senetic Distribution
2019-04-19 11:46:41

Vă mulțumim pentru opinie. Vă asigurăm că facem tot ce ne stă în putere pentru a îndeplini cerințele clienților. Majoritatea informațiilor despre livrare se pot găsi pe site-ul nostru. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne contactați.

24 Jul 2018
"Neprofesionisti"
review negativ , George M
  • puncte tari:Isi dau singuri review-uri pozitive pe alte site-uri
  • PUNCTE slabe:Neprofesionalism
  • CONCLUZII:De evitat

Am avut nevoie de o baterie pt UPS APC (RBC123) si am apelat la expertiza lor desi eu verificasem in prealabil daca au modelul de baterie necesar pe site ca sa nu imi perd timpul degeaba. Stiam ca au in oferta ce imi trebuie dar raspunsul lor a fost ca nu ma pot ajuta si sa apelez la UPC Romania. Hahhaha. Acum ma gandesc ca un asemenea raspuns poate avea mai multe cauze: 1. au prea multi clienti incat unu in minus nu mai conteaza 2. Nu sunt capabili sa verifice ce model de baterie se potriveste la APC900. 3 Oferta/stocul de pe site sunt fictive. In orice caz, dupa asemenea raspuns am citit vreo cateva review-uri si pe alte site-uri sa ma lamuresc ce-i cu firma asta... unii zic ca stocul afisat pe site este unul din alta tara, motiv pentru care se adauga cost de transport atat de mare. Acu noi sa fim sanatosi! eu mi-am gasit ce aveam nevoie pe alt site.

Raspunsuri (2)
Senetic Distribution
2018-07-25 13:33:36

Vă mulțumim că ne-ați împărtășit opinia dumneavoastră.
Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că fiecare client este servit la cel mai înalt nivel. Dacă nu reușim să oferim informații complete, vă ajutăm prin indicarea sursei de unde poate fi obținută informația.

George M
2018-08-02 23:07:17

Va multumesc si eu pentru raspunsul dvs aproape poetic, daca nu ar fi fost si fals. Eforturile dvs aparent va extenueaza excesiv angajatul/angajatii? tinand cont ca a durat zile pt un raspuns complet inutil. Dvs in loc sa oferiti anumite produse sunteti un fel de google pt clienti? Google totusi ofera informatia in cateva milisecunde...cat de inalt e nivelul asta de servire comparativ cu firma dvs?

1024.css [0px to 1024px]