Leitz Caiet de birou WOW, A4, coperta dura, 80 coli, dictando, verde metalizat E46251054

93,45 lei (1 magazin)
Copertă de înaltă calitate, laminată, cu tipar geometric.Colile sunt cusute și lipite la cotor, pentru a rezista utilizării pe termen lung.Selecție pentru diferite formate și tipare, cât și culorile de pe copertă.Loc special pentru descriere pe prima paginăAntedatat într-un mod elegantCapacitate: 80 coliCompletează perfect celelalte produse din gama WOW pentru a crea biroul perfect, fie el chiar și acasă. ...

Descriere


Leitz Caiet de birou WOW, A4, coperta dura, 80 coli, dictando, verde metalizat E46251054

Copertă de înaltă calitate, laminată, cu tipar geometric.Colile sunt cusute și lipite la cotor, pentru a rezista utilizării pe termen lung.Selecție pentru diferite formate și tipare, cât și culorile de pe copertă.Loc special pentru descriere pe prima paginăAntedatat într-un mod elegantCapacitate: 80 coliCompletează perfect celelalte produse din gama WOW pentru a crea biroul perfect, fie el chiar și acasă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leitz Caiet de birou WOW, A4, coperta dura, 80 coli, dictando, verde metalizat E46251054 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leitz Caiet de birou WOW, A4, coperta dura, 80 coli, dictando, verde metalizat E46251054 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.