Notte Caiet Trend, A4, coperta PP, cu spira, 80 file, dictando

13,45 lei (1 magazin)
Caiet A4 Notte Trend PP cu spira, 80 file. Caietul Notte Trend in format A4 cu spira este potrivit pentru orice activitate, la scoala sau la birou pentru notite si sedinte. Coperta acestuia este din Polipropilena transparenta, iar fiecare caiet contine 80 de file. Caietul este dintr-o hartie de inalta calitate de 60g si este prevazut cu spira. Diverse culori. ...

Descriere


Notte Caiet Trend, A4, coperta PP, cu spira, 80 file, dictando

Caiet A4 Notte Trend PP cu spira, 80 file. Caietul Notte Trend in format A4 cu spira este potrivit pentru orice activitate, la scoala sau la birou pentru notite si sedinte. Coperta acestuia este din Polipropilena transparenta, iar fiecare caiet contine 80 de file. Caietul este dintr-o hartie de inalta calitate de 60g si este prevazut cu spira. Diverse culori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Notte Caiet Trend, A4, coperta PP, cu spira, 80 file, dictando de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Notte Caiet Trend, A4, coperta PP, cu spira, 80 file, dictando sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.