Notte Caiet Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica

3,08 lei (1 magazin)
Caiet Notte Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica Caietul Notte Trend este ideal pentru utilizarea de catre copiii din clasele 3-4, generala si liceu. Coperta acestuia este transparenta din material de PP. In format A5, fiecare caiet contine 40 de file capsate de matematica, cu o hartie de inalta calitate de 60gr. ...

Descriere


Notte Caiet Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica

Caiet Notte Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica Caietul Notte Trend este ideal pentru utilizarea de catre copiii din clasele 3-4, generala si liceu. Coperta acestuia este transparenta din material de PP. In format A5, fiecare caiet contine 40 de file capsate de matematica, cu o hartie de inalta calitate de 60gr.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Notte Caiet Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Notte Caiet Trend, A5, coperta PP, capsat, 40 file, matematica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.