iHunt Cyber Falcon Thermal PRO 8GB RAM 256GB Dual Sim 4G Black

de la 1.549,99 lei (2 magazine)
iHunt Cyber Falcon Thermal PRO   Hai sa patrundem intr-o noua dimensiune și sa uitam pentru moment de telefoanele mobile obișnuite, toate cu aceleași funcții și caracteristici. Experimenteaza diferența! Hai sa simți ceva diferit cu adevarat, sa-ți dai seama ce inseamna evoluția, tehnologia de ultima ora și sa realizezi de ce trebuie sa faci un upgrade, chiar astazi!   Vei vedea prin camera unica detalii pe care nici nu ți le imagina(i) pana acum și ...

Descriere


iHunt Cyber Falcon Thermal PRO 8GB RAM 256GB Dual Sim 4G Black

iHunt Cyber Falcon Thermal PRO
 
Hai sa patrundem intr-o noua dimensiune și sa uitam pentru moment de telefoanele mobile obișnuite, toate cu aceleași funcții și caracteristici. Experimenteaza diferența! Hai sa simți ceva diferit cu adevarat, sa-ți dai seama ce inseamna evoluția, tehnologia de ultima ora și sa realizezi de ce trebuie sa faci un upgrade, chiar astazi!
 
Vei vedea prin camera unica detalii pe care nici nu ți le imagina(i) pana acum și pe care nu le poți vedea fara un echipament special. Hai sa vezi lumea dintr-o noua perspectiva, sa simți energia, culorile, rezistența și rafinamentul! Da, este noul tau telefon, este un iHunt Cyber Falcon Thermal PRO.
 
 
 
Avantaje:
 
  • CAMERĂ TERMALĂ INFIRAY ;
  • Memorie interna de 256GB si 8GB RAM ( suporta card MicroSD de pana 512GB ) ;
  • Camera Principala 48.0MP - senzor SONY + LED ;
  • Camera Night Vision 20.0MP - senzor SONY ;
  • Ecran de 6.3-inci FullHD+, rezoluție 1080 x 2340, 409 PPI;
  • Telefon Super-Rezistent IP68 ;
  • Procesor Helio G96 cu frecvența de 2.1GHz ;
  • Camera Frontala ( Selfie ) 16.0MP - senzor SAMSUNG ;
  • Sistem de Operare Android 12 ;
  • Senzor de amprenta + OTG + NFC ;
  • Conectivitate 4G + Dual SIM, Dual Standby .
 
Beneficiile sunt multe, specificațiile complexe, un design de care te vei indragosti, caracteristici și funcții unice, protecție dusa la extrem, camera care vede noaptea, simte caldura și vede simte frigul! Vei experimenta imposibilul? Oare este posibil? Un interior de ultima generație, un exterior cum nu ai mai vazut, rezistența cum doar ai auzit și energie pe care o vei simți inca de la prima atingere. Nu sunt simple specificații tehnice puse intr-o poza, sunt mai mult de atat.
 
 
 
Incepe sa vezi lumea dintr-o alta perspectiva, cu alți ochi și cu alte simțuri. Și efectiv, nu ai cum sa te mai plictisești, nu vei mai avea motive sa te simți dezamagit și in fiecare secunda vei descoperi ceva nou! Descopera acum o camera unica, pune-o la treaba intr-un mod profesionist sau atunci cand dorești sa vezi ce mistere iți poate aduce in prim-plan. Detecteaza caldura, detecteaza frigul, iți arata temperatura in timp real, un univers nou se contureaza chiar in fața ochilor tai!
 
 
 
O aplicație speciala și dedicata pentru o camera unica, separata de aplicația foto/video obișnuita. Multiple moduri de vizualizare in timp real, diverse efecte sau setari ce te vor face sa te simți ca un profesionist. Capacitate mare de a detecta caldura și de a face anumite masuratori in timp real, identifica izolațiile cu probleme, iți arata unde trebuie sa intervine. Este un instrument pentru profesioniști, pentru pasionați și pentru cei ce sunt in cautarea unei funcții inedite și la care nu ne gandeam pana acum. Iata ca viitorul este aici, este deja in mainile tale. Și are un nume, iHunt Cyber Falcon Thermal PRO.
 
 
 
Tot ce vezi este adevarat, tot ce simți este real, este aproape de tine, unic și inedit. Atinge un telefon mobil ce parca vine din viitor, unul cu o construcție dusa aproape de perfecțiune și cu un design impunator. Fiecare linie studiata și proiectata atent, nimic lasat la voia intamplarii. Frumusețea se combina cu agresivitatea și eleganța cu rezistența. Exact așa se naște noul tau telefon, un iHunt cu un design pe care l-ai cautat. Nu-l mai cauta, este chiar aici!
 
 
 
Scoate-l din buzunar in orice situație și in orice context. Ploua sau ninge, ești la birou sau la volan, in vacanța sau in varf de munte? In garaj sau in atelier, imbracat in costum sau relaxat in gradina? La munca sau in timpul liber, oriunde și oricand! Prezinta-l cunoștințelor și admira-l cat dorești, este al tau și este exact cum ți-ai dorit. Eleganța, robustețe, rezistența și unic.
 
 
 
Deja te-am obișnuit cu telefoane rezistente, duse la extrem. Dar acesta parca este altceva, dovada ca putem mai mult și mai bine. De ce sa tot cheltui bani pe diverse huse, protecții și de ce sa-ți fie frica sa-l scoți din buzunar și sa-l utilizezi exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de el? Nu-l mai șterge cu carpe delicate, nu-l mai feri de apa, de noroi sau de praf. Și ce daca-ți scapa ușor din mana? Este conceput sa reziste, este un telefon care face parte din alta generație. Ia-l oriunde, așaza-l acolo unde vrei, scoate-l din buzunar la orice ora și bazeaza-te pe el! Este al tau!
 
 
 
Preferi culori intense, sau iți place negrul cu adevarat negru? Vrei sa ai posibilitați de customizare a ecranului direct in meniul special, ți-ai dorit sa se vada excelent din orice unghi l-ai privi? Vrei sa-l cuprinzi natural in palma și sa-l simți mereu aproape de tine? Stop dorințelor, realitatea este aici. Culori pe care nu le vei uita, un negru patrunzator, alege din meniu tipul de afișare preferat și privește-l din orice unghi! Display protejat mai bine și mai rezistent, o diagonala optima și o experiența multimedia așa cum ți-ai dorit. Este noul tau telefon iHunt!
 
 
 
Trebuie sa simți puterea procesorului, a celor 8 nuclee construite pe o arhitectura moderna și da, este un Helio G96 ce integreaza inclusiv 2 nuclee super rapide de tip Cortex A76, acestea se vor trezi la viața exact atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de ele. Practic, va face fața cu brio oricarui joc, nu se sperie de multitasking sau de sarcini mai complexe, știe sa-ți ofere satisfacție și adora sa-ți arate ca poate! Insoțit de 8GB RAM, sa fie oare o combinație aproape perfecta? Hai sa-l incerci!
 
 
 
Memorie RAM avansata, 8GB integrați și daca vrei sa-ți dezvaluim o mica surpriza, trebuie sa știi ca in meniu vei gasi o opțiune ce-ți va permite sa extinzi aceasta memorie! Poți adauga RAM virtual, este o funcție noua și de mare ajutor! Totul pentru și mai multa viteza, mai multa fluiditate și stabilitate. Pentru jocuri mai complexe, activitați și procese mai rapide, pentru un sistem de operare stabil. Și crezi ca vei umple atat de repede memoria interna care deja are 256GB? Daca rapid ai raspuns afirmativ, la fel de rapid poți introduce un card de memorie de inca 256GB. Atat de simplu!
 
 
 
Sunt mari șanse ca tu sa obosești inaintea lui și sa ai nevoie de odihna, trebuie sa-ți incarci bateriile. Va trebui sa o incarci și pe a lui, dar probabil ca o vei face mai rar! Pentru ca așa trebuie sa fie, nu vei fi nevoit mereu sa-ți aduci aminte unde ai pus incarcatorul și nici nu te vei incurca prin cabluri. Da energie și altor dispozitive atunci cand au nevoie, incarca-l wireless pentru ca așa este modern sau incarca-l rapid! Cum dorești, nici nu conteaza. Important este ca exista aceste tehnologii și ele sunt integrate chiar pentru tine! Suna bine?
 
 
 
O baterie rezistenta și cu autonomie mare are nevoie de o incarcare rapida. Nici nu se putea altfel, nu trebuie sa mai aștepți ore intregi pentru a aduna cateva procente, mereu gata de acțiune, mereu pus pe aventura, acesta este noul tau iHunt. Bei o cafea și deja ai acumulat energie suficienta pentru intreaga zi, asta poți spune și despre noul tau smartphone. Cat timp iți savurezi cafeaua, a adunat destule procente. Vei descoperi și noi animații speciale și un port de incarcare modern!
 
 
 
Rama subțire, metalica și rezistenta este cea care mai ascunde un buton special, cel care iți va fi de un real ajutor. In loc sa stai sa deblochezi telefonul și sa cauți aplicațiile sau funcțiile de care ai nevoie in acel moment, poți elegant și rapid sa apeși butonul special. Il configurezi inainte, alegi acțiunea preferata și cand anume sa se intample. Astfel, vei avea un control mult mai rapid și sunt multiple scenariile in care ai nevoie urgenta de o anumita funcție. Este ca și cum abia aștepți sa-l configurezi dupa bunul tau plac. Incearca-l!
 
 
 
Nu mai cauta in magazinul de aplicații uneltele de care ai nevoie outdoor sau indoor, practic vei avea acces la o trusa de scule inteligenta, una gata integrata in noul tau telefon. Fara efort, fara sa te murdarești pe maini și fara sa cheltuiești in plus. Toate uneltele sunt deja integrate intr-un folder special, unul ce te așteapta sa-l explorezi. Și știm ca vei avea nevoie de el mai mereu, este un telefon care detesta monotonia! Pune-l la treaba, bazeaza-te pe el!
 
 
 
Nu vei murdari ecranul cu amprente, nu vei cauta senzorul in zona camerelor, acestea vor ramane mereu curate. Securitate și rapiditate, eleganța și integrare optima! Amprenta ta este unica și senzorul o va recunoaște cat vei clipi. Și chiar așa este, cat vei clipi! Crezi ca se poate mai rapid? Securizeaza-ți datele personale cu multiple opțiuni dedicate și asigurate de un hardware puternic și de un soft bine integrat. Ce mai aștepți?

 

Poți sa nu iubești sistemul de operare Android? Mai ales cand vine intr-o versiune noua, curata și stabila? Farmecul aplicațiilor gratuite, campionul customizarilor, al widget-urilor și al opțiunilor pe care le vei descoperi gata integrate. Tot ce vrei de la Google gasești instalat, sau poți instala chiar tu. Poți asculta Radio FM, poți seta și configura aproape orice și oricand, da frau liber imaginației și lasa-te invaluit de puterea pe care ți-o inspira un Android!
 
Joaca-te cu conectivitatea extinsa și profita de ea, relaxeaza-te cu aplicațiile preferate de streaming video, discuta cu prietenii prin rețelele de socializare sau raspunde mesajelor importante! Vrei și mai mult? Deja ai mai mult, ai la dispoziție un iHunt Cyber Falcon Thermal PRO!
 
 

cyber-falcon-thermal-pro

General
SmartphoneDa
ModeliHunt Cyber Falcon Thermal PRO
Dual SIMDa
Retea
Sloturi simDual SIM
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Retea 4GDa
Tip SIMNano-SIM (Dual stand-by)
Ecran
TouchscreenDa
Diagonala (inch)6.3
Rezolutie maxima (px)2340 x 1080
Procesor
Chipset ProcesorMediaTek Helio G96
Numar nuclee8 (Octa Core)
GraficaARM Mali-G57
Memorie
Istoric apeluriDa
Memorie RAM8 GB
AgendaDa
Memorie Flash256 GB
Card / TipDa / microSD
Foto/Video
CameraDa
Camera Fata (MP)16
Camera Spate (MP)48 + 20
Inregistrare videoDa
Audio
MP3Da
VibratiiDa
BoxeDa
Transmisie date
3GDa
4GDa
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.1
USBUSB Type-C
NFCDa
Facilitati
Sistem de operareAndroid
Versiune Sistem de operareAndroid 12
GPSDa
Acumulator
Capacitate6000 mAh
DetasabilaDa
Caracteristici fizice
Dimensiuni (L x l x G) (mm)172 x 82 x 15.5
Greutate (grame)320
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iHunt Cyber Falcon Thermal PRO 8GB RAM 256GB Dual Sim 4G Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iHunt Cyber Falcon Thermal PRO 8GB RAM 256GB Dual Sim 4G Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.