Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié Terina de rata, cu gust fructat de portocale. O gustare excelenta si un supliment ideal pentru un bufet rece. Ingrediente: ceafa de porc, 20% piept de rata, carne de curcan, 2,3% umplutura de portocale (fructe (1,2% suc de portocale, 0,2% pulpa de portocale, piure de mere), zaharoza, sirop de fructoza, aroma), lapte praf degresat, oua, 1,5% aroma naturala de portocale (concentrat de Cointreau), pasta de ceapa (ceapa, sare, regulator de ac ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Terina de rata, cu gust fructat de portocale. O gustare excelenta si un supliment ideal pentru un bufet rece.

Ingrediente: ceafa de porc, 20% piept de rata, carne de curcan, 2,3% umplutura de portocale (fructe (1,2% suc de portocale, 0,2% pulpa de portocale, piure de mere), zaharoza, sirop de fructoza, aroma), lapte praf degresat, oua, 1,5% aroma naturala de portocale (concentrat de Cointreau), pasta de ceapa (ceapa, sare, regulator de aciditate: acid citric), 1% cuburi de coaja de portocala confiata (0,7% coaja de portocala, sirop de glucoza-fructoza, zaharoza, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid citric, conservant: dioxid de sulf), sare, aroma naturala, gelatina de porc, mirodenii, conservant: nitrit de sodium. Ingrediente decor: 3,9% felii de portocala. Contine alcool.

Caracteristici: alcool, proteina din lapte animal.

Alergeni: contine gluten, oua, lapte, sulfiti (SO2).

Pachet: 1000 g

Se pastreaza la +2 / +4oC. Dupa deschidere, se consuma cat mai rapid.

Producator: EURALIS GASTRONOMIE, Franta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.