Carne si mezeluri

Filtreaza
aplica filtre
Ordoneaza dupa
Rank
340 produse in Carne si mezeluri
Rank
Producator
Model
Pret produs
Rougie Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg

Rougie Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg

Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg - Rougi , Franta Pulpe de rata, gatite in mod traditional , in propria grasime. Ratele au fost crescute si ingrasate cu cereale. Carnea devine foarte frageda si suculenta. Pentru consum, pulpele se scot din grasime si se incalzesc in tigaie sau in cuptor. Grasimea
Algae Caviar de Lamaie & Piper, Sfere Ø 5mm, 200 g - Les Perles de Saveurs®

Algae Caviar de Lamaie & Piper, Sfere Ø 5mm, 200 g - Les Perles de Saveurs®

Caviar de Lamaie & Piper, Sfere Ø 5mm, 200 g - Les Perles de Saveurs® Caviar de Lamaie & Piper, Sfere Ø 5mm, 200 g - Les Perles de Saveurs ® Un preparat al bucatariei de avangarda sau moleculare, gata de folosit: perlele sferice, dintr-o compozitie de suc de lamaie si piper, inconjurata de o membrana fina, au diametrul de 5 mm. Se sparg in gura, creand un efect-surpriza. Sunt un acomp
Rougie Untura de Rata, 320g

Rougie Untura de Rata, 320g

Untura de Rata, 320g Untura de Rata, 320g - Rougi , Franta Untura de rata este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi. Confera o aroma fina de carne de rata . A se pastra la rece. Ingrediente : untura de rata , sare. Borcan: 320 g Producator: Rougi , Franta Valori Nutritionale (Per 100g/10
Montalcino Salumi Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg

Montalcino Salumi Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg

Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg - Montalcino Salumi, Italia ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 98 Lei/Kg Gunaciale ( guanciola, gotino, gota ) este partea impanata cu carne din gusa de porc, maturata cu m
Rougie Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g

Rougie Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g

Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g - Rougi , Franta Cassoulet este un fel de iahnie de fasole originara din sudul Frantei, regiunea Languedoc. Ingredientele principale sunt fasolea si diferite tipuri de carne. Carnea de rata confiata se prepara din pulpe si piept gatite in propria grasime, la foc mic, pana devin extrem de fragede si su
Caviar House & Prunier Caviar Malossol, 50g

Caviar House & Prunier Caviar Malossol, 50g

Caviar Malossol, 50g Caviar Malossol, 50g - Caviar House Prunier Caviar de sturion siberian (Acipenser Baerii) Caviar House Prunier Malossol. O adevarata capodopera. Pentu iubitoarii de caviar Boabe mari si negre Gust intens si persistent Datorita metodei delicate de sarare (malossol = usor sarat), acest caviar are un gust mai intens si mai persistent, semanand fo
Imperial Caviar Caviar de Sturion Siberian, Acvacultura, Selection, 250g - Imperial Caviar

Imperial Caviar Caviar de Sturion Siberian, Acvacultura, Selection, 250g - Imperial Caviar

Caviar de Sturion Siberian, Acvacultura, Selection, 250g - Imperial Caviar Caviar de Sturion Siberian, Acvacultura, Selection, 250g - Imperial Caviar Este produs in una dintre cele mai moderne ferme de crestere a sturionilor din lume, situata China. Ferma este prevazuta cu un lac adanc de 45m, cu o excelenta calitate a apei. Aceasta si procesarea conform vechii traditii persane, realizata de
Caviar House & Prunier Icre de Somon Keta, 100g

Caviar House & Prunier Icre de Somon Keta, 100g

Icre de Somon Keta, 100g Icre de Somon Keta, 100g - Caviar House Prunier Perle proaspete de somon salbatic de Pacific, putin sarate si usor pasteurizate. Sunt de culoare portocalie intensa, au gust fin si delicios. Recomandate pentru canapele delicioase si pentru decorat preparatele culinare. Perle irezistibil de fine Gust proaspat si textura crocanta Somon salbatic de Pacific
BOS Food Piept de Rata, Afumat la Cald, ca. 400 g

BOS Food Piept de Rata, Afumat la Cald, ca. 400 g

Piept de Rata, Afumat la Cald, ca. 400 g Piept de Rata, Afumat la Cald, ca. 400 g ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 281 Lei/Kg Are o aroma specifica si este considerat una dintre cele mai apreciate delicatese din carne. Contine putina grasime, iar carnea este relativ ferma. Datorita procesului l
BOS Food Rilletes de Gasca de Curte de Gillbachtal, Sezonier: Noiembrie - Februarie, 200g - Gewürzgarten

BOS Food Rilletes de Gasca de Curte de Gillbachtal, Sezonier: Noiembrie - Februarie, 200g - Gewürzgarten

Rilletes de Gasca de Curte de Gillbachtal, Sezonier: Noiembrie - Februarie, 200g - Gewürzgarten Rilletes de Gasca de Curte de Gillbachtal, Sezonier: Noiembrie - Februarie, 200g - Gewürzgarten Rillettes : specialitate de macelarie din Franta (de la rille = fasie de carne). Se savureaza ca gustare pe paine prajita. Carnea este taiata cuburi sau tocata, bine condimentata, si gatita in gras
Euralis Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié

Euralis Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié

Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougi Carne de rata confiata (gatita la foc mic in propria grasime) si desfacuta in fasii. Carnea este foarte frageda si suculenta. Se incalzeste in tigaie sau in cuptor. Este excelenta cu cartofi prajiti sau pe paine cu putina sare si patrunjel t
Euralis Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta

Euralis Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta

Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta.   Untura de gasca este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi sau pentru sotat hribi. Confera o aroma fina de carne de gasca.   Ingrediente : untura de gasca.  Cutie: 700g  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lu
Euralis Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta

Euralis Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta

Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta Untura de gasca este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi sau pentru sotat hribi. Confera o aroma fina de carne de gasca. Ingrediente : untura de gasca, sare. Borcan : 320g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumin
Euralis Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta

Euralis Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta

Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta Pulpe inferioare de rata , gatite in mod traditional, in propria grasime. Ratele au fost crescute si ingrasate cu cereale. Carnea devine foarte frageda si suculenta. Pentru consum, pulpel
Euralis Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié

Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié O terina delicioasa, din carne de porumbel, rafinata cu visine frantuzesti (griottes) si cu un miez delicat din foie gras de rata. Preparata dupa reteta traditionala frantuzeasca, cu aspect rustic dar rafinat in acelasi timp. Ingrediente: carne de porc s
Euralis Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié

Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié Terina de rata, cu cea mai buna carne de pe pulpe. Are aspect autentic, rustic de casa . Ingrediente: 40% pulpe de rata dezosate confiate (carne de rata, grasime de rata, sare), fond (apa, fond de pui (amidon de cartofi, sare, arome, grasime de pui, ierburi aromatice, carne de pui deshidratata, praz deshidra
Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié Terina de rata, cu gust fructat de portocale. O gustare excelenta si un supliment ideal pentru un bufet rece. Ingrediente: ceafa de porc, 20% piept de rata, carne de curcan, 2,3% umplutura de portocale (fructe (1,2% suc de portocale, 0,2% pulpa de portocale, piure de mere), zaharoza, sirop de fructoza,
Euralis Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié

Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié Terina de Rata Vigneronne , cu Castane, 1Kg - Rougié O terina de toamna, cu bucati de carne vizibile si ingrediente veritabile. Pentru cei care apreciaza savorile rustice. Contine bucatele de castane cu gust dulceag. Ingrediente: carne de porc slaba si grasa, 20% carne de curcan, 10% inimi de rata, 8% pipote de rata confiate (pipote
Euralis Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié

Euralis Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié

Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié Terina cu aspect autentic, rustic “de casa”. Este un amestec de inima, carne de rata si ierburi aromatice, glasata cu tomate pentru a-I conferi o tenta mediteraneana. O terina specifica sud-vestului Frantei. Este perfecta pentru sezonul de primavara/vara. Ingre
Euralis Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta

Euralis Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta

Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta Un produs de top - 100% foie gras! Numai bucatile intregi de foie gras (pondere 100%) au fost marinate in Armagnac si condimente. In acest caz, se adevereste maxima “mai putin inseamna mai mult”! A se lasa 15 minute la temperature camerei, inainte de consum