Mezeluri

Filtreaza
aplica filtre
Ordoneaza dupa
Rank
129 produse in Mezeluri
Rank
Producator
Model
Pret produs
Rougie Untura de Rata, 320g

Rougie Untura de Rata, 320g

Untura de Rata, 320g Untura de Rata, 320g - Rougi , Franta Untura de rata este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi. Confera o aroma fina de carne de rata . A se pastra la rece. Ingrediente : untura de rata , sare. Borcan: 320 g Producator: Rougi , Franta Valori Nutritionale (Per 100g/10
Rougie Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg

Rougie Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg

Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg Pulpe de Rata Confiate, Confit de Canard, 12 pulpe, 3.825 Kg - Rougi , Franta Pulpe de rata, gatite in mod traditional , in propria grasime. Ratele au fost crescute si ingrasate cu cereale. Carnea devine foarte frageda si suculenta. Pentru consum, pulpele se scot din grasime si se incalzesc in tigaie sau in cuptor. Grasimea
Montalcino Salumi Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg

Montalcino Salumi Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg

Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg Guanciola (Guanciale), Gusa de Porc Crud-Uscata, cca. 2,1Kg - Montalcino Salumi, Italia ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 98 Lei/Kg Gunaciale ( guanciola, gotino, gota ) este partea impanata cu carne din gusa de porc, maturata cu m
Rougie Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g

Rougie Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g

Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g Cassoulet cu Carne de Rata Confiata, 420g - Rougi , Franta Cassoulet este un fel de iahnie de fasole originara din sudul Frantei, regiunea Languedoc. Ingredientele principale sunt fasolea si diferite tipuri de carne. Carnea de rata confiata se prepara din pulpe si piept gatite in propria grasime, la foc mic, pana devin extrem de fragede si su
Euralis Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié

Euralis Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié

Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougié Pulled Duck, Carne de Rata Confiata si Desfacuta in Fasii, 1.5 Kg - Rougi Carne de rata confiata (gatita la foc mic in propria grasime) si desfacuta in fasii. Carnea este foarte frageda si suculenta. Se incalzeste in tigaie sau in cuptor. Este excelenta cu cartofi prajiti sau pe paine cu putina sare si patrunjel t
Euralis Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta

Euralis Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta

Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta Untura de Gasca, 700g - Rougié, Franta.   Untura de gasca este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi sau pentru sotat hribi. Confera o aroma fina de carne de gasca.   Ingrediente : untura de gasca.  Cutie: 700g  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lu
Euralis Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta

Euralis Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta

Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta Untura de Gasca, 320g - Rougié, Franta Untura de gasca este ideala pentru sotat ficatul de rata sau de gasca, dar si pentru rumenit carne. Excelenta pentru prajit cartofi sau pentru sotat hribi. Confera o aroma fina de carne de gasca. Ingrediente : untura de gasca, sare. Borcan : 320g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumin
Euralis Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta

Euralis Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta

Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta Pulpe Inferioare (Ciocanele) de Rata Confiate, Manchons de Canard, 16 buc., 1,6Kg - Rougié, Franta Pulpe inferioare de rata , gatite in mod traditional, in propria grasime. Ratele au fost crescute si ingrasate cu cereale. Carnea devine foarte frageda si suculenta. Pentru consum, pulpel
Euralis Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié

Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié Terina de Porumbel, cu Foie Gras de Rata si Visine, 1Kg - Rougié O terina delicioasa, din carne de porumbel, rafinata cu visine frantuzesti (griottes) si cu un miez delicat din foie gras de rata. Preparata dupa reteta traditionala frantuzeasca, cu aspect rustic dar rafinat in acelasi timp. Ingrediente: carne de porc s
Euralis Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié

Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié Terina de Rata Le Pressé, 1Kg - Rougié Terina de rata, cu cea mai buna carne de pe pulpe. Are aspect autentic, rustic de casa . Ingrediente: 40% pulpe de rata dezosate confiate (carne de rata, grasime de rata, sare), fond (apa, fond de pui (amidon de cartofi, sare, arome, grasime de pui, ierburi aromatice, carne de pui deshidratata, praz deshidra
Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié

Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié Terina de Rata cu Portocale, 1Kg - Rougié Terina de rata, cu gust fructat de portocale. O gustare excelenta si un supliment ideal pentru un bufet rece. Ingrediente: ceafa de porc, 20% piept de rata, carne de curcan, 2,3% umplutura de portocale (fructe (1,2% suc de portocale, 0,2% pulpa de portocale, piure de mere), zaharoza, sirop de fructoza,
Euralis Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié

Terina de Rata Vigneronne, cu Castane, 1Kg - Rougié Terina de Rata Vigneronne , cu Castane, 1Kg - Rougié O terina de toamna, cu bucati de carne vizibile si ingrediente veritabile. Pentru cei care apreciaza savorile rustice. Contine bucatele de castane cu gust dulceag. Ingrediente: carne de porc slaba si grasa, 20% carne de curcan, 10% inimi de rata, 8% pipote de rata confiate (pipote
Euralis Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié

Euralis Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié

Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié Terina de Rata cu Pesto si Glasaj de Tomate, 400g - Rougié Terina cu aspect autentic, rustic “de casa”. Este un amestec de inima, carne de rata si ierburi aromatice, glasata cu tomate pentru a-I conferi o tenta mediteraneana. O terina specifica sud-vestului Frantei. Este perfecta pentru sezonul de primavara/vara. Ingre
Euralis Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta

Euralis Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta

Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta Foie Gras de Rata Entier, 100% Foie Gras, 180 g - Rougié, Franta Un produs de top - 100% foie gras! Numai bucatile intregi de foie gras (pondere 100%) au fost marinate in Armagnac si condimente. In acest caz, se adevereste maxima “mai putin inseamna mai mult”! A se lasa 15 minute la temperature camerei, inainte de consum
Euralis Rilletes de Rata, Pate din Carne de Rata, 180g - Rougié

Euralis Rilletes de Rata, Pate din Carne de Rata, 180g - Rougié

Rilletes de Rata, Pate din Carne de Rata, 180g - Rougié Rilletes de Rata, Pate din Carne de Rata, 180g - Rougié Rillettes:  specialitate de macelarie din Franta (de la rille = fasie de carne). Se savureaza ca gustare pe paine prajita . Carnea este taiata cuburi sau tocata, bine condimentata, si gatita in grasime la foc mic pana devine atat de frageda incat sa poate fi desfacuta in fasii.
Euralis Ravioli cu Foie Gras de Rata, Congelati, cca. 145 buc., 1.5Kg - Rougié

Euralis Ravioli cu Foie Gras de Rata, Congelati, cca. 145 buc., 1.5Kg - Rougié

Ravioli cu Foie Gras de Rata, Congelati, cca. 145 buc., 1.5Kg - Rougié Ravioli cu Foie Gras de Rata, Congelati, cca. 145 buc., 1.5Kg - Rougié Ravioli din aluat fin , cu o farsa opulenta. Sugestie de servire: se introduc ravioli congelati in apa sarata care fierbe. Dupa ce au iesit la suprafata (3 - 4 minute), se scot cu o spumiera si se servesc imediat. O varianta: consommé cu foie gr
Euralis Terina de Iepure, cu Masline, 1Kg - Rougié

Euralis Terina de Iepure, cu Masline, 1Kg - Rougié

Terina de Iepure, cu Masline, 1Kg - Rougié Terina de Iepure, cu Masline, 1Kg - Rougié O terina de iepure delicioasa , cu carne de porc, ficat de pui si 10% masline. O gustare excelenta si un supliment ideal pentru un bufet rece. Ingrediente: 30% carne de iepure, carne si grasime de porc, ficat de pui, 10% masline, oua, apa, busuioc, amidon de cartofi, 1,5% ulei de masline, mustar (apa
Euralis Terina din Ficat de Pasare, 1Kg - Rougié

Euralis Terina din Ficat de Pasare, 1Kg - Rougié

Terina din Ficat de Pasare, 1Kg - Rougié Terina din Ficat de Pasare, 1Kg - Rougié Terina cu aspec autentic, cu bucati de carne care-i confera o nota rustica de terrine charcutière . Ingrediente: farsa (42% ficat de pui, carne de porc slaba si grasa, sunca (piept de porc, sare, zahar, regulatori de aciditate: lactat de potasiu si acetat de sodiu, conservant: eritrobat de sodiu si nitri
Euralis Bloc de Foie Gras de Rata, cu Armagnac, 98% foie Gras, 210 g - Rougié, Franta

Euralis Bloc de Foie Gras de Rata, cu Armagnac, 98% foie Gras, 210 g - Rougié, Franta

Bloc de Foie Gras de Rata, cu Armagnac, 98% foie Gras, 210 g - Rougié, Franta Bloc de Foie Gras de Rata, cu Armagnac, 98% foie Gras, 210 g - Rougié, Franta Farsa pura (98% foie gras) a fost usor asezonata. Bucatile fine de foie gras au fost marinate in Armagnac si condimente (2%), apoi prelucrate sub forma de pasta de foie gras. Este excelent ca gustare.  Ingrediente : ficat de
Euralis Foie Gras de Rata, 4 Escalopuri de cca. 35g, Congelat, 140g - Rougié

Euralis Foie Gras de Rata, 4 Escalopuri de cca. 35g, Congelat, 140g - Rougié

Foie Gras de Rata, 4 Escalopuri de cca. 35g, Congelat, 140g - Rougié Foie Gras de Rata, 4 Escalopuri de cca. 35g, Congelat, 140g - Rougié  Felii de foie gras de rata proaspat, congelate ultra-rapid (la -70 o C).  Escalopurile se soteaza rapid intr-o tigaie incinsa si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se introduc intr-un cuptor cu abur tip de 6-8 minute, la 100 o C, sau intr-un cupt