Einhell GE-HC 18 Li T Solo

de la 730,11 lei (4 magazine)
Dispozitiv 2 in 1 Power-X-Change Einhell GE-HC 18 Li T- Solo, fara acumulator, mini drujba si foarfeca gard viu Motounealta multifunctionala cu acumulator GE-HC 18 Li T este un echipament puternic, dedicat taierii crengilor si gardului viu situate la o înaltime mare fata de sol, fara a necesita conectare la reteaua electrica si fara efort. Astfel, lama si lantul de calitate, de la OREGON, asigura o sectiune transversala curata. Lubrifierea automata a lantului si schimbarea ...

Descriere


Einhell GE-HC 18 Li T Solo

Dispozitiv 2 in 1 Power-X-Change Einhell GE-HC 18 Li T- Solo, fara acumulator, mini drujba si foarfeca gard viu

Motounealta multifunctionala cu acumulator GE-HC 18 Li T este un echipament puternic, dedicat taierii crengilor si gardului viu situate la o înaltime mare fata de sol, fara a necesita conectare la reteaua electrica si fara efort. Astfel, lama si lantul de calitate, de la OREGON, asigura o sectiune transversala curata. Lubrifierea automata a lantului si schimbarea lantului fara scule permit o operare simpla. Cutitele taiate cu laser si slefuite cu diamant, ale foarfecei pentru tuns gard viu, asigura o taiere curata. Motounealta multifunctionala poate fi adaptata la orice situatie de lucru cu ajutorul diferitelor sale optiuni de reglaj. Bateria si încarcatorul nu sunt incluse în cutie.

Caracteristici

Garantie12 luni
Garantie24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Einhell GE-HC 18 Li T Solo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Einhell GE-HC 18 Li T Solo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.