Comma Glide CMGLIPH7BK pentru iPhone 7/8 (Negru)

de la 36,99 lei (3 magazine)
Comma Carcasa Glide iPhone 8 / 7 Black   Carcasa Glide de la Comma este dedicata iPhone 8 / 7 si vine cu un nou sistem de prindere. Este compusa din doua bucati care se monteaza direct pe telefon si care faciliteaza schimbarea carcasei mult mai rapid. Design-ul este unul modern, cauciucat in partea de sus si cu aspect metalizat, auriu in partea de jos.   Interiorul carcasei este captusit cu o microfibra ce protejeaza telefonul de zgarieturi, iar exteriorul este tratat ant ...

Descriere


Comma Glide CMGLIPH7BK pentru iPhone 7/8 (Negru)

Comma Carcasa Glide iPhone 8 / 7 Black
 
Carcasa Glide de la Comma este dedicata iPhone 8 / 7 si vine cu un nou sistem de prindere. Este compusa din doua bucati care se monteaza direct pe telefon si care faciliteaza schimbarea carcasei mult mai rapid. Design-ul este unul modern, cauciucat in partea de sus si cu aspect metalizat, auriu in partea de jos.
 
Interiorul carcasei este captusit cu o microfibra ce protejeaza telefonul de zgarieturi, iar exteriorul este tratat anti-amprenta si anti-murdarie. Toate decupajele sunt facute astfel incat sa permita conectarea la porturi fara a inlatura protectia de pe iPhone. Butoanele de volum sunt acoperite pentru acces mult mai facil la acestea.
 
Este o carcasa ideala pentru cei care doresc un grad de protectie mediu spre ridicat, dar doresc si un design deosebit. 
 
Caracteristici:
- material: PC
- Doua culori, usor cauciucat in partea de sus
- Protectie anti-amprente
- Montaj rapid
- protectie crescuta impotriva socurilor si zgarieturilor.

CMGLIPH7BK
Detalii tehnice
SpecificatiiTipProtectie spate
CompatibilitateApple
Modele compatibileiPhone 7
iPhone 8
CuloareNegru
MaterialPlastic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Comma Glide CMGLIPH7BK pentru iPhone 7/8 (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Comma Glide CMGLIPH7BK pentru iPhone 7/8 (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.