BaByliss MT727E Carbon Titanium 10in1

de la 156,99 lei (5 magazine)
Aparatul de tuns și ras cu 10 accesorii MT727E pentru barbă și corp face ca îngrijirea personală să fie o joacă. Ai 10 accesorii la dispoziție cu ajutorul cărora să obții aspectul dorit, simplu și comod la tine acasă. Încearcă diferite stiluri și descoperă ce ți se potrivește alături de BaByliss!Autonomie ridicatăAparatul de tuns și ras cu 10 accesorii MT727E poate fi folosit atât cu fir, cât și fără. Acesta se încarcă complet în 8 ore și are o autonomie ...

Descriere


BaByliss MT727E Carbon Titanium 10in1

Aparatul de tuns și ras cu 10 accesorii MT727E pentru barbă și corp face ca îngrijirea personală să fie o joacă. Ai 10 accesorii la dispoziție cu ajutorul cărora să obții aspectul dorit, simplu și comod la tine acasă. Încearcă diferite stiluri și descoperă ce ți se potrivește alături de BaByliss!Autonomie ridicatăAparatul de tuns și ras cu 10 accesorii MT727E poate fi folosit atât cu fir, cât și fără. Acesta se încarcă complet în 8 ore și are o autonomie de 60 de minute. Având în vedere calitatea materialelor și utilizarea ușoară, acest timp este suficient pentru mai multe utilizări. 10 accesorii pentru un aspect ca la salonIndiferent de stilul pe care îți dorești să îl adopți, Multi trimmerul MT727E are toate accesoriile de care ai nevoie:-3 capete de tăiere interschimbabile: trimmer de precizie din carbon și titanium, trimmer pentru nas și capăt de ras-4 ghidaje de tăiere: 5, 6, 7 și 8mm-Ghidaj pentru ras: 1-3,5mm-2 ghidaje de tăiere pentru corp: 3-4mm-Geantă de depozitareToate capetele pot fi spălate cu ușurință pentru a asigura un nivel optim de igienă. Încearcă și tu inovația BaByliss!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss MT727E Carbon Titanium 10in1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss MT727E Carbon Titanium 10in1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.