Placa de baza Asus 90MB19Y0-M0EAY0

de la 759,99 lei (3 magazine)
Reducerea zgomotului asistată bidirecțional Acest instrument exclusiv și super-eficient dezvoltat de ASUS utilizează o bază de date uriașă cu tehnologie de învățare profundă pentru a reduce zgomotul de fundal - atât în ​​microfon, cât și în semnalul audio de intrare, păstrând în același timp vocile clare. Clicurile care distrag atenția de la tastatură, zgomotele de clic și alte zgomote ambientale sunt eliminate, astfel & ...

Descriere


Asus 90MB19Y0-M0EAY0

Reducerea zgomotului asistată bidirecțional

Acest instrument exclusiv și super-eficient dezvoltat de ASUS utilizează o bază de date uriașă cu tehnologie de învățare profundă pentru a reduce zgomotul de fundal - atât în ​​microfon, cât și în semnalul audio de intrare, păstrând în același timp vocile clare. Clicurile care distrag atenția de la tastatură, zgomotele de clic și alte zgomote ambientale sunt eliminate, astfel încât să puteți auzi totul, iar ceilalți să vă audă cu o claritate perfectă în timpul jocului sau al comunicării vocale.

 
SUNET MULTICANAL AL ​​REALTEK 7.1
  1. TUF Gaming Sound Chip Protection - Ecranarea electrică avansată ajută la menținerea integrității semnalelor audio pentru cea mai bună calitate a sunetului.
  2. Audio de înaltă rezoluție - Condensatorii de calitate premium oferă un sunet cald, cu sunet natural și extrem de captivant.
  3. Protecție audio - Aspectul nostru special conceput pentru piste audio utilizează zone separate pentru semnale analogice și digitale pentru a reduce semnificativ interferențele multilaterale.
 
ELIMINAȚI CONCURENȚII DIN UMBRĂ

Un sistem bine reglat merită aspectul potrivit. Plăcile de bază TUF GAMING B550 dispun de iluminare de margine pentru a le spori aspectul robust. ASUS Aura oferă control deplin al luminii RGB cu o gamă de presetări practice pentru a controla luminile LED de la bord, precum și benzile de lumină conectate la prizele RGB încorporate. De asemenea, puteți sincroniza cu ușurință toată iluminarea cu echipamente compatibile Aura, care se extind constant.

Soclul RGB adresabil de generația a 2-a poate detecta acum numărul de LED-uri din dispozitivele RGB adresabile de generația a 2-a, permițând software-ului să ajusteze automat efectele de iluminare la iluminarea aparatului. Noul soclu oferă, de asemenea, compatibilitate cu dispozitivele Aura RGB existente.

 
ASAMBLAȚI SISTEMUL CU ÎNCREDERE TOTALĂ ÎN COMPONENTE

TUF GAMING Alliance este o colaborare între ASUS și producători renumiți de hardware pentru computere pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de componente, cum ar fi carcase de computer, unități de alimentare, coolere CPU, module de memorie și multe altele. Pe măsură ce parteneriatul TUF Gaming Alliance este extins în mod constant cu noi membri și noi componente, importanța sa continuă să crească.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Asus 90MB19Y0-M0EAY0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Asus 90MB19Y0-M0EAY0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.