Max Factor Oja Maxfactor Nailfinity Nail Polish - Disco Pink

Obtine intotdeauna acel efect de WOW pe unghiile tale! De acum incolo nu va exista o zi fara ca tu sa nu fi iesit in evidenta. Si totul cu ajutorul Nailfinity! Aceasta oja iti va fi alaturi si mereu ca proaspat aplicata indiferent de tipurile de activitati pe care le exerciti, iar culoarea unghiilor tale vor deveni o provocare pentru privirile straine!   Culoare : Disco Pink - 704 Cantitate : 10ml Durata de utilizare de la deschidere : 36 luni   MADE in F ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Max Factor Oja Maxfactor Nailfinity Nail Polish - Disco Pink

Obtine intotdeauna acel efect de WOW pe unghiile tale!

De acum incolo nu va exista o zi fara ca tu sa nu fi iesit in evidenta.

Si totul cu ajutorul Nailfinity!

Aceasta oja iti va fi alaturi si mereu ca proaspat aplicata indiferent de tipurile de activitati pe care le exerciti, iar culoarea unghiilor tale vor deveni o provocare pentru privirile straine!

CuloareDisco Pink - 704
Cantitate10ml
Durata de utilizare de la deschidere36 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Max Factor Oja Maxfactor Nailfinity Nail Polish - Disco Pink de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Max Factor Oja Maxfactor Nailfinity Nail Polish - Disco Pink sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.