Golden Rose Lac de Unghii Rich Color 47, 10,5ml

16,00 lei (1 magazin)
Lac de Unghii Rich Color 47 Golden Rose, 10,5ml:  Lac de unghii ce are rolul de a ajuta la realizarea unei manichiuri elegante si perfecte. Acesta are o formula rezistenta, pigmentata si stralucitoare, cu un grad excelent de acoperire si uniformitate pentru o perioada lunga de timp. Produsul se aplica usor si rapid datorita pensulei plate, oferind o nivelare perfecta si o culoare puternica. Mod de utilizare:  Oja se aplica pe unghiile curatate si degresate. Agitati sticlu ...

Descriere


Golden Rose Lac de Unghii Rich Color 47, 10,5ml

Lac de Unghii Rich Color 47 Golden Rose, 10,5mlLac de unghii ce are rolul de a ajuta la realizarea unei manichiuri elegante si perfecte. Acesta are o formula rezistenta, pigmentata si stralucitoare, cu un grad excelent de acoperire si uniformitate pentru o perioada lunga de timp. Produsul se aplica usor si rapid datorita pensulei plate, oferind o nivelare perfecta si o culoare puternica.
Mod de utilizareOja se aplica pe unghiile curatate si degresate. Agitati sticluta inainte de utilizare si aplicati pornind de la cuticule catre varful unghiilor. Asteptati cateva secunde pentru uscarea lacului de unghii.
Cantitate10.5 ml.
CuloareMov.
BrandGolden Rose

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Golden Rose Lac de Unghii Rich Color 47, 10,5ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Golden Rose Lac de Unghii Rich Color 47, 10,5ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.