Boompods Incarcator Auto Mini CC2WHT

46,99 lei (1 magazin)
Boompods Incarcator Auto Mini 2.4A Dual USB White (led indicator, incarcare rapida) Incarcatorul auto Mini 2.4A Dual USB de la Boompods are o forma ergonomica ce se potriveste in aproximativ toate tipurile de masini, fiind capabil sa incarce simultan doua dispozitive. Este ideal pentru incarcarea dispozitivelor mobile, telefoane, tablete, Mp3 player sau GPS. Amperajul maxim este de 2.4A, iar in momentul in care se foloseste pentru a incarca 2 dispozitive acesta se imparte. Inel ...

Descriere


Boompods Incarcator Auto Mini CC2WHT

Boompods Incarcator Auto Mini 2.4A Dual USB White (led indicator, incarcare rapida)

Incarcatorul auto Mini 2.4A Dual USB de la Boompods are o forma ergonomica ce se potriveste in aproximativ toate tipurile de masini, fiind capabil sa incarce simultan doua dispozitive. Este ideal pentru incarcarea dispozitivelor mobile, telefoane, tablete, Mp3 player sau GPS.
Amperajul maxim este de 2.4A, iar in momentul in care se foloseste pentru a incarca 2 dispozitive acesta se imparte. Inelul LED indicator va informeaza cand dispozitivul este incarcat complet sau incarca.
 
Specificatii:
- dual usb
- material plastic
- incarcare rapida
- input: 12 - 24 V
- output: 5V :2.4A total
- protectie supaincarcare, scurtcircuit
- led indicator
- culoare: Alb
- compatibilitate: Universal

CC2WHT
Detalii tehnice
CaracteristiciTipIncarcator Auto
CompatibilitateUniversal USB car charger
CuloareAlb
Interfata2 x USB
Tensiune de intrare12 - 24V
Tensiune de iesire5V / 2.4A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Boompods Incarcator Auto Mini CC2WHT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Boompods Incarcator Auto Mini CC2WHT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.