Square Enix Thief Bank Heist Edition PS4

Square Enix Thief Bank Heist Edition PS4
0.00 lei
(0 magazine)
Maestrul hot Garrett, iese din umbra icircn oras. Icircn acest loc perfid, unde baronul raspacircndeste un val icircn crestere de frica si opresiune, abilitatile sale sunt singurele lucruri in care poate avea incredere. Chiar si cei mai prudenti cetatenii si bunurile lor cele mai pazite, nu sunt icircn siguranta. Ca un strigat de ajutor, Garrett se trezeste prins icircn straturi tot mai mare de conflict. Condus de Orion, vocea poporului, cetatenii asupriti, vor face tot ce pot pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Square Enix Thief Bank Heist Edition PS4


Maestrul hot Garrett, iese din umbra icircn oras. Icircn acest loc perfid, unde baronul raspacircndeste un val icircn crestere de frica si opresiune, abilitatile sale sunt singurele lucruri in care poate avea incredere. Chiar si cei mai prudenti cetatenii si bunurile lor cele mai pazite, nu sunt icircn siguranta. Ca un strigat de ajutor, Garrett se trezeste prins icircn straturi tot mai mare de conflict. Condus de Orion, vocea poporului, cetatenii asupriti, vor face tot ce pot pentru a recupera orasul din mainile baronilor. Daca Garrett nu se implica, strazile se vor umple de sange si orasul se va autodistruge din cauza revoltelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Thief Bank Heist Edition PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Thief Bank Heist Edition PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.