Sony PS5 Death Stranding 1.5

205.56 lei (1 magazin)
Death Stranding Director's Cut Alăturați-vă companiei fragmentate în versiunea finală a Death Stranding pentru PlayStation5.Creatorul legendar de jocuri Hideo Kojima a creat un gen complet nou și vine acum cu versiunea sa extinsă și remasterizată pentru PS5 în versiunea finală a DIRECTOR'S CUT. În viitor, ca urmare a unui eveniment misterios cunoscut sub numele de Tide of Death, s-a deschis o poartă între cei vii și cei morți, iar creaturi grotești ...

Descriere


Sony PS5 Death Stranding 1.5

Death Stranding Director's Cut Alăturați-vă companiei fragmentate în versiunea finală a Death Stranding pentru PlayStation5.Creatorul legendar de jocuri Hideo Kojima a creat un gen complet nou și vine acum cu versiunea sa extinsă și remasterizată pentru PS5 în versiunea finală a DIRECTOR'S CUT. În viitor, ca urmare a unui eveniment misterios cunoscut sub numele de Tide of Death, s-a deschis o poartă între cei vii și cei morți, iar creaturi grotești cutreieră lumea interlopă după o lume prăbușită marcată de o societate distrusă. În rolul lui Sam Bridges, treaba ta este să dai omenirii speranță prin unirea ultimilor supraviețuitori ai Americii decimate. Poți uni lumea fragmentată pas cu pas? Reproiectat pentru consola PS5În această versiune finală a jocului DEATH STRANDING, acceptați provocările lui Sam Bridges, care aduc lupte avansate, mai multe acțiuni ale personajelor și un sistem de evaluare a competiției pentru provocările speciale ale jucătorilor *. Conținut extinsExperimentează o poveste extinsă în misiuni noi într-o zonă extinsă. Folosiți mai multe arme și vehicule, luptați cu noi tipuri de inamici și explorați noi medii în alte misiuni și mini-jocuri, cum ar fi poligonul de tragere sau pistele de curse. Un sistem unic de legături socialeRămâneți conectat cu alți jucători din întreaga lume. * Donați resurse valoroase pentru a reconstrui clădiri în lumea dvs. și în lumea celorlalți și oferiți-le pentru a sprijini clădirile jucătorilor care apar în lumea dvs. ca o recompensă pentru contribuția lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony PS5 Death Stranding 1.5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony PS5 Death Stranding 1.5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.