Simba Set Figurine Si Accesorii Masha Si Ursuletul Casuta Ursuletului

de la 131,55 lei (5 magazine)
Casuta Ursuletului se afla in interiorul unui copac si dispune de toate accesoriile unei adevarate gospodarii: fotoliu, televizor, frigider, masa, soba, accesorii pentru mancare si alte accesorii utile. Descopera interiorul casutei printr-o singura apasare a unui buton. Usa si geamul casutei se pot deschide. Cand joaca s-a terminat, casuta poate fi inchisa la loc. Figurina Masha dispune de un punct de articulatie flexibila. Setul este inspirat din desenele animate "Masha si Ursuletu ...

Descriere


Simba Set Figurine Si Accesorii Masha Si Ursuletul Casuta Ursuletului

Casuta Ursuletului se afla in interiorul unui copac si dispune de toate accesoriile unei adevarate gospodarii: fotoliu, televizor, frigider, masa, soba, accesorii pentru mancare si alte accesorii utile. Descopera interiorul casutei printr-o singura apasare a unui buton. Usa si geamul casutei se pot deschide. Cand joaca s-a terminat, casuta poate fi inchisa la loc.

Figurina Masha dispune de un punct de articulatie flexibila.

Setul este inspirat din desenele animate "Masha si Ursuletul" si include figurinele Masha (4cm), Ursuletul (6 cm) si o multime de accesorii.


 

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Simba Set Figurine Si Accesorii Masha Si Ursuletul Casuta Ursuletului de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Simba Set Figurine Si Accesorii Masha Si Ursuletul Casuta Ursuletului sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.