Rapunzel Ulei Bio de masline spuma uleiurilor extravirgin 0.5L

de la 119,77 lei (4 magazine)
Ingrediente: ulei obtinut din măsline recoltate manual si măcinate. Pe fundul sticlei se pot depune resturi de măsline, ulei nefiltrat. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică. Tara de origine: Spania (Andaluzia). Descriere: uleiul de măsline spuma uleiurilor are un conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi de 0,2 - 0,6% şi convinge prin aroma sa şi mireasma de fructe coapte. Ulei obţinut prin scurgere, fără centrifugare şi presare! Întrebu ...

Descriere


Rapunzel Ulei Bio de masline spuma uleiurilor extravirgin 0.5L

Ingrediente: ulei obtinut din măsline recoltate manual si măcinate. Pe fundul sticlei se pot depune resturi de măsline, ulei nefiltrat.

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Tara de origine: Spania (Andaluzia).
Descriere: uleiul de măsline spuma uleiurilor are un conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi de 0,2 - 0,6% şi convinge prin aroma sa şi mireasma de fructe coapte. Ulei obţinut prin scurgere, fără centrifugare şi presare!

Întrebuinţare: ideal pentru Antipasti, salate, meniuri mediteranene, acest ulei este prea valoros pentru prăjeli.

Puternic intensiv, plin de aromă.

Origine și fabricare:
Măslinele pentru prețiosul nostru ulei obținut prin scurge a

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rapunzel Ulei Bio de masline spuma uleiurilor extravirgin 0.5L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rapunzel Ulei Bio de masline spuma uleiurilor extravirgin 0.5L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.