Quercetti Ursuletii Daisy

de la 36,00 lei (2 magazine)
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent! Caracteristici: Contine 10 piese in forma de ursuleti. Copii sunt incantati sa combine aceste dragu ...

Descriere


Quercetti Ursuletii Daisy

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Caracteristici:
  • Contine 10 piese in forma de ursuleti.
  • Copii sunt incantati sa combine aceste dragute si viu colorate animale.
  • Prindeti-le intre ele, desfaceti-le, construiti turnuri sau lanturi
  • Prin conectarea modelelor de animale se dezvolta capacitatiile motorii, coordonarea dintre ochi si mana si forta musculara a copiilor.
  • Jocul stimuleaza gandirea creativa, copii gasind variate modalitati de combinare a animalelor. In final rin activitatile de sortare a culorilor si formelor este incurajat rationamentul.
  • Produs in Italia.
  • Varsta: 1-3 ani.

    Review-uri


    In acest moment nu exista nici un comentariu...
    Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Quercetti Ursuletii Daisy de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Quercetti Ursuletii Daisy sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.