Quercetti Joc interactiv Combi

134,99 lei (1 magazin)
Acest joc combină două dintre cele mai bine vandute jocuri Quercetti: Fantacolor și Magnetino. Jocul conține o planșă pentru reproducerea modelelor de mozaic Fantacolor (din albumul jocului) și o planșă magnetică cu litere și imagini de obiecte pentru ca micuții să invețe să scrie. In plus, cu ajutorul markerului copiii pot desena pe tăblița magnetică și pot șterge apoi desenele cu burețelul inclus in set. Jocul conține 360 de piese și este destinat copiilor mai ...

Descriere


Quercetti Joc interactiv Combi

Acest joc combină două dintre cele mai bine vandute jocuri Quercetti: Fantacolor și Magnetino.
Jocul conține o planșă pentru reproducerea modelelor de mozaic Fantacolor (din albumul jocului) și o planșă magnetică cu litere și imagini de obiecte pentru ca micuții să invețe să scrie.
In plus, cu ajutorul markerului copiii pot desena pe tăblița magnetică și pot șterge apoi desenele cu burețelul inclus in set.
Jocul conține 360 de piese și este destinat copiilor mai mari de 4 ani.
Toate piesele pot fi păstrate in eleganta gentuță de transport.
Joc interzis copiilor mai mici de 3 ani deoarece conține piese mici ce pot fi inghițite.
Alegera ideală, elegantă pentru camera copilului dvs.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Quercetti Joc interactiv Combi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Quercetti Joc interactiv Combi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.