Joop HOMME WILD EDT 75ml

130,99 lei (1 magazin)
Casa de moda “JOOP!” a fost lansata în anul1981 , de catre Wolfgang Joop si este una dintre cele mai cunsocute datorita parfumurilor si articolelor de toaleta pe care le creeaza. Aceste produse sunt astazi printre cele mai raspândite în Germania, tara fondatorului. Parfumurile Joop! se disting usor datorita aromelor unice si faptului ca au o persistenta de lunga durata. S-a evidentiat în lumea parfumurilor în anul 1987, odata cu lansarea lui ”JOOP! By JOOP!” pentru femei, ...

Descriere


Joop HOMME WILD EDT 75ml

Casa de moda “JOOP!” a fost lansata în anul1981 , de catre Wolfgang Joop si este una dintre cele mai cunsocute datorita parfumurilor si articolelor de toaleta pe care le creeaza. Aceste produse sunt astazi printre cele mai raspândite în Germania, tara fondatorului. Parfumurile Joop! se disting usor datorita aromelor unice si faptului ca au o persistenta de lunga durata. S-a evidentiat în lumea parfumurilor în anul 1987, odata cu lansarea lui ”JOOP! By JOOP!” pentru femei, urmat de ”All About Eve”, ”Jette By Night”, si colonii pentru barbati ”JOOP! for Men”, ”Go”, ”Jump”. Parfumurile sunt realizate în colaborare cu parfumierii Creations Aromatiques, Michel Almairac, Sophie Labbe, Alienor Massenet, Benoist Lapouza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Joop HOMME WILD EDT 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Joop HOMME WILD EDT 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.