Joop Homme Eau de Toilette 125ml

de la 135,00 lei (5 magazine)
Joop! Homme este o esenta distincta, pentru barbati. Specific, cu note variate, se adreseaza barbatilor maturi, cu viziuni solide asupra lumii si mediului. Mierea si scortisoara folosite in crearea parfumului sunt temperate de notele de tabac, flori si lemn rar, oferind o aroma masculina. Joop! este un parfum cu o persistenta de lunga durata si o aroma ce va cuceri inima oricarei femei. Joop! Homme are un miros ce poate fi usor recunoscut, impregnandu-se adanc in simturile dumn ...

Descriere


Joop Homme Eau de Toilette 125ml

Joop! Homme este o esenta distincta, pentru barbati.


Specific, cu note variate, se adreseaza barbatilor maturi, cu viziuni solide asupra lumii si mediului.
Mierea si scortisoara folosite in crearea parfumului sunt temperate de notele de tabac, flori si lemn rar, oferind o aroma masculina.
Joop! este un parfum cu o persistenta de lunga durata si o aroma ce va cuceri inima oricarei femei.

Joop! Homme are un miros ce poate fi usor recunoscut, impregnandu-se adanc in simturile dumneavostra, tanjind mereu dupa aceasta esenta.
Parfumul a fost creat de designer-ul german Wolfgang Joop ce a reusit sa creeze un parfum unic, distinc si proaspat.

Joop! Homme este remarcabil de senzual, rafinat si cald. Amestecul minunat al dulcetii mierii cu diverse condimente calde, iasomie, tutun si vetiver creaza un parfum ce defineste masculinitatea.

Note: Mosc alb, Iasomie, Vetiver, Rozmarin, Heliotrop, Scortisoara

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Joop Homme Eau de Toilette 125ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Joop Homme Eau de Toilette 125ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.