Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml

de la 275,00 lei (4 magazine)
Descriere parfum:   Casa Guerlain a lansat o editie limitata exclusivista La Petite Robe Noir in februarie 2009. In februarie 2011 casa Guerlain a prezentat, de asemenea, a doua editie limitata a liniei - La Petite Robe Noire 2. La inceputul anului 2012, Guerlain decide sa relanseze si sa ofere parfum pe piata larga. Noul La Petite Robe Noire este modificat si dezvoltat de parfumierul Thierry Wasser.   Inspirat de eleganta si eternitatea modei si a rochiei negre, parfumul ...

Descriere


Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml

Descriere parfum:
 
Casa Guerlain a lansat o editie limitata exclusivista La Petite Robe Noir in februarie 2009. In februarie 2011 casa Guerlain a prezentat, de asemenea, a doua editie limitata a liniei - La Petite Robe Noire 2. La inceputul anului 2012, Guerlain decide sa relanseze si sa ofere parfum pe piata larga. Noul La Petite Robe Noire este modificat si dezvoltat de parfumierul Thierry Wasser.
 
Inspirat de eleganta si eternitatea modei si a rochiei negre, parfumul emana chic-ul parizian si gratia. Acesta se deschide cu arome florale de iasomie, trandafiri si note proaspete verzi. Note de cirese negre, flori de portocal si mere se gasesc in inima parfumului pe un pat de note de lemn dulce, mosc si patchouli.
Sticla parfumului La Petite Robe Noire sunt replici ale flacoanelor clasice ale casei, cum ar fi L'Heure Bleue. 
 
Nota de varf: iasomie, trandafiri, note verzi
Nota medie: cirese, flori de portocal, mere
Nota de baza: amber, musk, patchouli
Categoria olfactiva: floral fructat
 
CS-115516
Caracteristici generale
Model parfumLa Petite Robe Noire
Cantitate (ml)50
PentruFemei
Tip produsApa de toaleta
ColectieLa Petite Robe Noire
Grupa de parfumParfumuri
Categoria olfactilaFloral, Fructat
Cod produs3346470114739

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.