Grohe Baterie bucatarie Minta 32168000

de la 877,96 lei (5 magazine)
BATERIE BUCATARIE MINTA - GROHE 32168000Minta – conferiti un aspect modern bucatariei dvs cu aceasta baterie contemporana. Bateria pentru bucatarie Minta, cu conturul sau arhitectural zvelt reprezinta tusa perfecta pentru bucataria contemporana. Aspectul placut se imbina cu simtul practic, iar designul tevii de scurgere pivotante in forma arcuita si unghiulara permite umplerea fara dificultate chiar si a celor mai voluminoase oale. Minta este disponibila si in varianta cu teava ...

Descriere


Grohe Baterie bucatarie Minta 32168000

BATERIE BUCATARIE MINTA - GROHE 32168000Minta – conferiti un aspect modern bucatariei dvs cu aceasta baterie contemporana. Bateria pentru bucatarie Minta, cu conturul sau arhitectural zvelt reprezinta tusa perfecta pentru bucataria contemporana. Aspectul placut se imbina cu simtul practic, iar designul tevii de scurgere pivotante in forma arcuita si unghiulara permite umplerea fara dificultate chiar si a celor mai voluminoase oale. Minta este disponibila si in varianta cu teava de scurgere detasabila ce permite accesul direct la apa indiferent in ce scop aveti nevoie de aceasta, iar tehnologia superioara GROHE SilkMove® va asigura ca aceasta va functiona perfect intotdeauna.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grohe Baterie bucatarie Minta 32168000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grohe Baterie bucatarie Minta 32168000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.