Fiskars Coada telescopica medie 136042

de la 182,99 lei (4 magazine)
Cod producator: 136042 Descriere Coada telescopică medie Fiskars QuikFit, extensibilă de la 150 până la 250 cm, oferă o manevrabilitate excelentă în pozițiile greu accesibile. Profilul din aluminiu ușor oferă rezistență sporită prin intermediul treptelor de blocare ce mențin coada fixă în timpul utilizării. Ușor de transportat și depozitat, completează perfect gama de cozi Fiskars QuikFit . Caracteristici Creată special pentru utilizarea l ...

Descriere


Fiskars Coada telescopica medie 136042

Cod producator: 136042

Descriere
Coada telescopică medie Fiskars QuikFit, extensibilă de la 150 până la 250 cm, oferă o manevrabilitate excelentă în pozițiile greu accesibile. Profilul din aluminiu ușor oferă rezistență sporită prin intermediul treptelor de blocare ce mențin coada fixă în timpul utilizării. Ușor de transportat și depozitat, completează perfect gama de cozi Fiskars QuikFit .
Caracteristici

Creată special pentru utilizarea la înălţimi de până la 4 m
Dispozitiv de blocare automată înlesnește utilizarea imediată
Dublă blocare pentru maxim de siguranţă
Fabricată din aluminiu foarte ușor
Dimensiune convenabilă pentru majoritatea automobilelor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiskars Coada telescopica medie 136042 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiskars Coada telescopica medie 136042 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.