Yesido C140 Negru

31,99 lei (1 magazin)
Yesido Alege un produs premium Te-ai saturat de suporturile fragile care aluneca pe drumurile denivelate? Si noi. Tocmai de aceea am realizat un suport telefon auto parbriz cu ventuza special pentru tine. Siguranta e cea mai importanta. Comanda acum suportul auto pentru bord! Fii atent la drum! Regleaza suportul de telefon pentru masina astfel incat sa ai cel mai bun unghi de vizualizare. Suportul prezinta un brat flexibil pentru o pozitionare adecvata. Mai mult decat atat, poti aseza ...

Descriere


Yesido C140 Negru

Yesido Alege un produs premium Te-ai saturat de suporturile fragile care aluneca pe drumurile denivelate? Si noi. Tocmai de aceea am realizat un suport telefon auto parbriz cu ventuza special pentru tine. Siguranta e cea mai importanta. Comanda acum suportul auto pentru bord! Fii atent la drum! Regleaza suportul de telefon pentru masina astfel incat sa ai cel mai bun unghi de vizualizare. Suportul prezinta un brat flexibil pentru o pozitionare adecvata. Mai mult decat atat, poti aseza telefonul atat landsape, cat si portret, deoarece suportul de telefon se roteste 360 . Specificatii: Materiale: aliaj de aluminiu, silicon, ABS; Prindere: parbriz, bord; Compatibilitate: telefoane cu diagonala intre 4 si 6.7 inch; Dimensiuni: 31 x 11cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yesido C140 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yesido C140 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.