Yealink BT41

de la 3.083,99 lei (2 magazine)
Bluetooth 4.1 Bluetooth 4.1 este una dintre versiunile imbunatatite ale Bluetooth 4.0. Cea mai mare schimbare introdusa este asa-numita Internetul obiectelor, care permite dispozitivelor sa comunice cu internetul fara un modul suplimentar responsabil pentru ceea ce reduce cererea de energie electrica a dispozitivului. Ofera transmisie la nivelul de 1 Mb / s . Plug & Play - conectati-va si mergeti Dispozitivul Plug & Play functioneaza imediat dupa conectare. Nu e ...

Descriere


Yealink BT41

Bluetooth 4.1

Bluetooth 4.1 este una dintre versiunile imbunatatite ale Bluetooth 4.0. Cea mai mare schimbare introdusa este asa-numita Internetul obiectelor, care permite dispozitivelor sa comunice cu internetul fara un modul suplimentar responsabil pentru ceea ce reduce cererea de energie electrica a dispozitivului. Ofera transmisie la nivelul de 1 Mb / s .

Plug & Play - conectati-va si mergeti

Dispozitivul Plug & Play functioneaza imediat dupa conectare. Nu este nevoie sa instalati drivere suplimentare pentru aceasta, ceea ce va va economisi cateva minute cand puteti asculta muzica preferata sau puteti face lucruri mai placute decat cautarea de drivere pe Internet. Conectati-va si mergeti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yealink BT41 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yealink BT41 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.