Xiaomi W10 Pro BHR6278EU alb

2.195,16 lei (1 magazin)
Curatenie ideala dintr-o singura miscare, cu un aspirator care ofera functii de curatare 3 in 1: aspirare, stergere si spalare.  Aspiratorul are o perie cilindrica practica pentru acoperirea completa a suprafetei. Tripleaza zona de contact a periei cilindrice pentru indepartarea rapida a petelor rezistente. Partea din fata si partile laterale ale periei cilindrice aluneca in sus pe perete, iar firele de par nu se incurca datorita circumferintei sale mari.  W10 este uso ...

Descriere


Xiaomi W10 Pro BHR6278EU alb

Curatenie ideala dintr-o singura miscare, cu un aspirator care ofera functii de curatare 3 in 1: aspirare, stergere si spalare. 

Aspiratorul are o perie cilindrica practica pentru acoperirea completa a suprafetei. Tripleaza zona de contact a periei cilindrice pentru indepartarea rapida a petelor rezistente. Partea din fata si partile laterale ale periei cilindrice aluneca in sus pe perete, iar firele de par nu se incurca datorita circumferintei sale mari. 

W10 este usor de utilizat, cu un unghi reglabil de 90° pentru o curatare usoara, permitand accesul in spatii mici de pana la 12 cm. Un ventilator integrat separa apa si aerul, astfel incat murdaria sa nu intre in ventilator. Sistemul de directie flexibil garanteaza confortul, fara sa va aplecati. In plus, afisajul digital LED cu suport audio in mai multe limbi si instructiuni pas cu pas va ajuta sa incepeti functionarea aspiratorului imediat. 

W10 dispune de automatizare inteligenta pentru a comuta intre curatarea blanda si cea puternica. In modul automat, puterea de aspirare si debitul de apa sunt reglate automat pe baza detectarii inteligente a nivelului de murdarie, extinzand autonomia bateriei si imbunatatind performanta de curatare.

Peria cilindrica se auto-curata in timp real atunci cand curata podelele si recicleaza instantaneu apa murdara, lasand fiecare centimetru al casei fara pata. Cand unitatea principala revine la baza, se poate reincarca automat sau poate rula un program de auto-curatare in profunzime prin simpla apasare a unui buton.

Curatati intreaga casa dintr-o singura miscare datorita bateriei de 3700 mAh si a autonomiei de 35 de minute. Capacitatea mare a rezervoarelor de apa curata (750 ml) si murdara (640 ml) reduce necesitatea umplerii si golirii frecvente.

Aspiratorul are optiuni inteligente de pauza, in timp ce designul pe mai multe niveluri al rezervorului de apa murdara il face usor de separat si de golit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator cu spalare
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare

Uscata

Umeda

Cu spalare

Tip suprafata Multi-suprafete
Adancime 250 mm
Latime 250 mm
Inaltime 1100 mm
Greutate 5.4 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 200 W
Autonomie acumulator 35 min
Capacitate colectare 640 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi W10 Pro BHR6278EU alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi W10 Pro BHR6278EU alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.