Whirlpool WH1410E2 Alb

1.557,99 lei (1 magazin)
  Păstrați mâncarea mult timp Clasa de congelare este direct legată de temperatura minimă de congelare și are un impact cheie asupra duratei de păstrare a unui aliment congelat. Acest model folosește un congelator cu clasa de congelare * / *** , datorită căruia este posibil să se obțină temperaturi de congelare de până la -18 ° C , iar produsele alimentare congelate pot fi păstrate până la un an. Congelator W ...

Descriere


Whirlpool WH1410E2 Alb

 

Păstrați mâncarea mult timp

Clasa de congelare este direct legată de temperatura minimă de congelare și are un impact cheie asupra duratei de păstrare a unui aliment congelat. Acest model folosește un congelator cu clasa de congelare * / *** , datorită căruia este posibil să se obțină temperaturi de congelare de până la -18 ° C , iar produsele alimentare congelate pot fi păstrate până la un an.

Congelator Whirlpool: culoare albă - WH1410 E2

Culoare alba. Tehnologia FastFreezing accelerează înghețarea alimentelor pentru a-și păstra gustul, aspectul și valoarea nutritivă. Tehnologie unică Sense 6 care monitorizează temperatura din congelator și crește automat puterea de îngheț la nevoie. Economică și ecologică. Designul Space + vă oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru a stoca în mod convenabil alimente și băuturi.

 
Tehnologia 6th Sense

A șasea tehnologie SENSE controlează temperatura din congelator și crește automat nivelul de îngheț atunci când este necesar. Economie și protecția mediului.

 
FastFreeze

Funcția de congelare rapidă setează temperatura congelatorului cu 10 grade mai mică decât cea mai mică setare pentru a congela rapid alimentele, păstrându-și în același timp valoarea nutritivă.

 
Număr de coșuri 1

Congelatorul Whirlpool are un coș convenabil pentru a păstra în ordine pachetele, cutiile și pungile cu produse congelate.

 
Dimensiuni compacte

Congelatorul Whirlpool este soluția perfectă pentru garsoniere și bucătării mici.

 
Încuietoare de protecție

Încuietoare de protecție. Congelatorul Whirlpool este echipat cu o încuietoare pentru securitate sporită.

 
Control electronic

Acest congelator Whirlpool are o interfață electronică intuitivă pentru utilizator, care vă oferă cea mai ușoară și mai convenabilă operare concepută vreodată.

 
Sistem de echilibru

Congelatorul pentru piept are un blat echilibrat, care facilitează deschiderea ușoară, oferă acces ușor și previne legănarea neașteptată atunci când ușa este închisă.

 
Alarme / Avertismente

Datorită alarmei de oprire, temperatura din frigider este monitorizată constant. Când temperatura atinge -8 ° C, lumina roșie intermitentă se va aprinde.

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool WH1410E2 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool WH1410E2 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.