Whirlpool MWP103SB

de la 467,99 lei (2 magazine)
  Cuptor cu microunde MWP103SB gratar Gratar rapid, curatare si mai rapida. Programul Grill va permite sa pregatiti mancarea la cuptorul cu microunde care este la fel de gustoasa ca atunci cand este gatita intr-un cuptor conventional. Posibilitatea inclinarii gratarului faciliteaza curatarea. Functia de reincalzire Incalzire mai rapida. Bucurati-va de o masa reincalzita in cateva minute datorita functiei de reincalzire. Gratar de cuart Aventura de gatit. G ...

Descriere


Whirlpool MWP103SB

 

Cuptor cu microunde MWP103SB

gratar
Gratar rapid, curatare si mai rapida. Programul Grill va permite sa pregatiti mancarea la cuptorul cu microunde care este la fel de gustoasa ca atunci cand este gatita intr-un cuptor conventional. Posibilitatea inclinarii gratarului faciliteaza curatarea.

Functia de reincalzire
Incalzire mai rapida. Bucurati-va de o masa reincalzita in cateva minute datorita functiei de reincalzire.

Gratar de cuart

Aventura de gatit. Gratarul de cuart va permite sa reincalziti si sa pregatiti alimentele mai repede decat pe un gratar traditional cu infrarosu. Este mai economic, reduce costurile cu energia si se curata singur.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool MWP103SB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool MWP103SB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.