Wella Sampon Oil Reflections Luminous 1000ml

de la 120,70 lei (3 magazine)
Descriere Oil Reflections Luminous Salon Size de la Wella Sampon Wella Oil Reflections Luminous 1000ml O gama deosebita, potrivita pentru orice tip de par, formulata cu ulei pretios de camellia si extract de ceai alb. Asigura parului netezire vizibila si luminozitate instanta. Samponul are efect hidratant si lasa parul stralucitor si curatat in profunzime. ...

Descriere


Wella Sampon Oil Reflections Luminous 1000ml

Descriere Oil Reflections Luminous Salon Size de la Wella
Sampon Wella Oil Reflections Luminous 1000ml O gama deosebita, potrivita pentru orice tip de par, formulata cu ulei pretios de camellia si extract de ceai alb. Asigura parului netezire vizibila si luminozitate instanta. Samponul are efect hidratant si lasa parul stralucitor si curatat in profunzime.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wella Sampon Oil Reflections Luminous 1000ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wella Sampon Oil Reflections Luminous 1000ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.