vidaXL Servanta, negru, 230x35x80 cm, lemn masiv de pin 3114098

1.620,54 lei (1 magazin)
Pastrati lucrurile pretioase intr-un mod elegant. Aceasta servanta este ideala pentru fiecare sufragerie moderna, dormitor sau birou, pentru a pastra la indemana obiectele necesare. Lemn masiv de pin: Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulatie simpla, iar nodurile dau materialului unicitate si un aspect rustic. Spatiu amplu de depozitare: Dulapul ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra diversele lucruri esentiale zilnice bine o ...

Descriere


vidaXL Servanta, negru, 230x35x80 cm, lemn masiv de pin 3114098

Pastrati lucrurile pretioase intr-un mod elegant. Aceasta servanta este ideala pentru fiecare sufragerie moderna, dormitor sau birou, pentru a pastra la indemana obiectele necesare. Lemn masiv de pin: Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulatie simpla, iar nodurile dau materialului unicitate si un aspect rustic. Spatiu amplu de depozitare: Dulapul ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra diversele lucruri esentiale zilnice bine organizate si la indemana. Blat robust: Blatul robust al acestei servante este ideal pentru expunerea obiectelor decorative, ramelor foto sau a plantelor in ghivece. Avertisment: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete inclus. Nota: Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara. Culoare: Negru Material: Lemn masiv de pin Dimensiuni totale: 230 x 35 x 80 cm (l x ad. x i) Pachetul de livrare contine: 1 x Servanta (70 x 35 x 80 cm) 4 x Servanta (40 x 35 x 80 cm)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Servanta, negru, 230x35x80 cm, lemn masiv de pin 3114098 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Servanta, negru, 230x35x80 cm, lemn masiv de pin 3114098 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.