vidaXL Masuta de cafea, 90x49x40,5 cm, lemn masiv de pin 814399

407,22 lei (1 magazin)
Adaugati o nota de eleganta in locuinta dvs. cu aceasta masuta de cafea eleganta, din lemn. Lemn masiv de pin: Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulatie simpla, iar nodurile dau materialului unicitate si un aspect rustic. Cadru stabil: Cadrul din lemn asigura robustete si stabilitate. Spatiu amplu de depozitare: Aceasta masuta laterala cu 6 compartimente ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana l ...

Descriere


vidaXL Masuta de cafea, 90x49x40,5 cm, lemn masiv de pin 814399

Adaugati o nota de eleganta in locuinta dvs. cu aceasta masuta de cafea eleganta, din lemn. Lemn masiv de pin: Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulatie simpla, iar nodurile dau materialului unicitate si un aspect rustic. Cadru stabil: Cadrul din lemn asigura robustete si stabilitate. Spatiu amplu de depozitare: Aceasta masuta laterala cu 6 compartimente ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana lucrurile esentiale. Blat robust: Blatul robust al mesei este perfect pentru a va plasa bauturile, gustarile si obiectele decorative. Nota: Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara. Material: Lemn masiv de pin (netratat) Dimensiuni: 90 x 49 x 40,5 cm (L x l x i)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Masuta de cafea, 90x49x40,5 cm, lemn masiv de pin 814399 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Masuta de cafea, 90x49x40,5 cm, lemn masiv de pin 814399 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.