UGREEN 024304

de la 16,01 lei (3 magazine)
        Splitter-ul UGREEN va permite sa conectati simultan casti sau difuzoare si un microfon. Ambele porturi au fost marcate intuitiv cu pictograme pentru microfon si casti, astfel incat sa nu aveti probleme cu conectarea accesoriului.  Datorita splitter-ului UGREEN, puteti vorbi in mod convenabil cu cei dragi, cu partenerii de afaceri sau cu alti jucatori in timpul jocului. Acesta asigura o calitate inalta a sunetelor si o transmisie cristali ...

Descriere


UGREEN 024304

 

 

 

 

Splitter-ul UGREEN va permite sa conectati simultan casti sau difuzoare si un microfon. Ambele porturi au fost marcate intuitiv cu pictograme pentru microfon si casti, astfel incat sa nu aveti probleme cu conectarea accesoriului. 

Datorita splitter-ului UGREEN, puteti vorbi in mod convenabil cu cei dragi, cu partenerii de afaceri sau cu alti jucatori in timpul jocului. Acesta asigura o calitate inalta a sunetelor si o transmisie cristalina. Cablul este confectionat din materiale de inalta calitate, rezistente la deteriorari mecanice minore, adica ruperi sau abraziuni.

 

Caracteristici:

 

  • Conectori: tata mini jack 3.5 mm la 2x mama mini jack 3.5 mm
  • Material: TPE + aluminiu
  • Lungime: 20 cm

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UGREEN 024304 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UGREEN 024304 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.