TopBright Set de 6 carticele fosnitoare

de la 90,99 lei (3 magazine)
Carticele fosnitoare ofera ore intregi de distractie bebelusului chiar si in cadita. Caracteristici:  cu aceste carticele baita va deveni nu doar o activitate distractiva ci si educativa setul contine 6 carticele amuzante realizate din material moale cu texturi diferite carticelele contin: numere fructe animalute vehicule forme si imagini prevazute cu pagini care fosnesc nu se deformeaza in contact cu apa  nu se decoloreaza materiale non-toxice contribuie la dezvoltarea indemanarii ...

Descriere


TopBright Set de 6 carticele fosnitoare

Carticele fosnitoare ofera ore intregi de distractie bebelusului chiar si in cadita. Caracteristici:  cu aceste carticele baita va deveni nu doar o activitate distractiva ci si educativa setul contine 6 carticele amuzante realizate din material moale cu texturi diferite carticelele contin: numere fructe animalute vehicule forme si imagini prevazute cu pagini care fosnesc nu se deformeaza in contact cu apa  nu se decoloreaza materiale non-toxice contribuie la dezvoltarea indemanarii si a abilitatilor senzoriale si tactile ale bebelusului poate fi spalata cu usurinta la masina Dimensiune carticica: 10 x 10 x 2.5 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.

Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.

Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.

Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.

Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TopBright Set de 6 carticele fosnitoare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TopBright Set de 6 carticele fosnitoare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.