Tigar TOURING 165/70 R14 81T

de la 210,23 lei (2 magazine)
Anvelope de vara cu dimensiunile 165/70R14 destinate turismelor. Indicele de viteza este T iar acest lucru arata ca anvelopele permit o viteza maxima de 190 km/h. Indicele de sarcina 81 semnifica o capacitate de incarcare de 462 kilograme pe fiecare roata.Caracteristicile acestor anvelope sunt:Anvelope de vara - concepute pentru a se comporta cel mai bine la temperaturi de peste 7 grade Celsius. Comparativ cu anvelopele de iarna sau all season, cauciucurile de vara ofera o manevrabilit ...

Descriere


Tigar TOURING 165/70 R14 81T

Anvelope de vara cu dimensiunile 165/70R14 destinate turismelor. Indicele de viteza este T iar acest lucru arata ca anvelopele permit o viteza maxima de 190 km/h. Indicele de sarcina 81 semnifica o capacitate de incarcare de 462 kilograme pe fiecare roata.Caracteristicile acestor anvelope sunt:Anvelope de vara - concepute pentru a se comporta cel mai bine la temperaturi de peste 7 grade Celsius. Comparativ cu anvelopele de iarna sau all season, cauciucurile de vara ofera o manevrabilitate sporita, stabilitate la viraje si o mai buna franare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorita compusilor speciali care ii permit anvelopei de vara sa aiba o precizie mai mare decat celelalte doua tipuri de anvelope. Anvelopele de vara au mai putine santuri pe banda de rulare, iar acest lucru inseamna ca o cantitate mai mare de cauciuc intra mereu in contact cu asfaltul, asigurand astfel maximum de aderenta si stabilitate chiar si la viteze mari.Clasa C de franare pe carosabil ud. modelul Touring de la TIGAR franeaza cu 11 metri mai rapid decat o anvelopa care are clasa F de aderenta (test efectuat pe carosabil ud, la o viteza de rulare de 80 km/h).Despre producatorul acestor anvelope:Tigar Tyres este un producator sarb de anvelope localizat in orasul Pirot. Compania Tigar a fost fondata in anul 1935 si fabrica la vremea respectiva produse din cauciuc si incaltaminte.Din 2002 compania a inceput sa produca anvelope. In anul 2008 Michelin a cumparat Tigar facand investitii de sute de milioane de euro in modernizarea fabricii de cauciucuri. In 2016 compania Tigar avea aproximativ 3000 de angajati si un profit anual de 53 milioane de euro. Cifra de afaceri era de 360 milioane de euro.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tigar TOURING 165/70 R14 81T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tigar TOURING 165/70 R14 81T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.