Techfit B380

Bicicleta de exercitii B380 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele. B380 are sistem de franare magnetica cu 8 niveluri de rezistenta, volanta de 6 kg si afisaj electronic cu 6 functii. Bicicleta de exercitii de la TECHFIT este echipata cu sa si ghidon ajustabil, pedale cu curea, fiind excelenta pentru utilizare in confortul casei dvs. Cu ajutorul bicicletei se poate practica un exercitiu cardiovascular excelent. B380 poate fi utilizata si de persoanele cu prob ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Techfit B380

Bicicleta de exercitii B380 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele. B380 are sistem de franare magnetica cu 8 niveluri de rezistenta, volanta de 6 kg si afisaj electronic cu 6 functii. Bicicleta de exercitii de la TECHFIT este echipata cu sa si ghidon ajustabil, pedale cu curea, fiind excelenta pentru utilizare in confortul casei dvs.

Cu ajutorul bicicletei se poate practica un exercitiu cardiovascular excelent. B380 poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor.

Bicicleta de exercitii B380 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Techfit B380 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Techfit B380 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.