Horizon ANDES 3

4 979.00 lei
(1 magazin)
BICICLETA ELIPTICA ERGOMETRICA HORIZON FITNESS ANDES 3Produsele fitness ,marca HORIZON FITNESS sunt fabricate de firma Johnson Health Tech, al doilea producator mondial de astfel de articole dupa ICON FITNESS. Cele mai cunoscute branduri ale firmei Johnson sunt: VISION FITNESS - Aparatura profesionala si HORIZON FITNESS - Aparatura pentru casa si semiprofesionala. Produsele HORIZON FITNESS sunt vandute cu mare succes in peste 60 de tari din lumea intreaga si sunt apreciate pentru desig ...

Descriere - Horizon ANDES 3


BICICLETA ELIPTICA ERGOMETRICA HORIZON FITNESS ANDES 3

Produsele fitness ,marca HORIZON FITNESS sunt fabricate de firma Johnson Health Tech, al doilea producator mondial de astfel de articole dupa ICON FITNESS. Cele mai cunoscute branduri ale firmei Johnson sunt: VISION FITNESS - Aparatura profesionala si HORIZON FITNESS - Aparatura pentru casa si semiprofesionala. Produsele HORIZON FITNESS sunt vandute cu mare succes in peste 60 de tari din lumea intreaga si sunt apreciate pentru design, calitate si inovatie.

Producator: HORIZON FITNESS USA

Descriere:

Aceasta eliptica ergometrica cu sistem de rabatere Compactfold, ofera 16 programe de antrenament din care 1 cu monitorizarea ritmului cardiac, 1 cu numar de watts constant (independent de viteza de rotatie) reglabil intre 25-350 watts cu pasi de 5 watts si 1 program personalizat. Este echipat cu o consola cu cristale lichide si retroiluminare tricolora (6 afisaje permanente si profilul programului). Nivelul de dificultate al programelor poate sa fie selectionat si modificat liber. Frecventa cardiaca este receptionata via unor captori tactili sau a unui receptor integrat legat de un emitator plasat pe o centura toracica (optional). Cele 16 nivele de rezistenta se pot regla electronic.

CARACTERISTICI:

Rezistenta: 16 nivele reglabile electronic cu pasi de 5 watts (de la 25-350 watts)
Sistem de franare: frana magnetica ECB
Sistem de antrenare: curea POLY-V
Volanta: 6,5kg
Alimentare la current electric: adaptor
Inaltimea maxima a manerelor: 150cm
Factorul Q (distanta intre pedale): Cod-An3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon ANDES 3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon ANDES 3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.