Tech-Protect N54 Magnetic, Dashboard Mount, Compatibil MagSafe, Rotire 360 grade, Negru

de la 55,00 lei (2 magazine)
Suportul auto magnetic N54 de la Tech-Protect este echipat cu sistemul inovator de prindere Magsafe. Datorita magnetilor puternici, atasarea si scoaterea smartphone-ului tau devine usoara si rapida, iar tinerea stabila a dispozitivului in timpul condusului este asigurata. Este realizat din materiale solide, iar capul rotativ la 360 de grade va permite sa ajustati setarile la nevoile individuale ale utilizatorului. Datorita dimensiunilor sale mici, N54 nu afecteaza in mod semni ...

Descriere


Tech-Protect N54 Magnetic, Dashboard Mount, Compatibil MagSafe, Rotire 360 grade, Negru



Suportul auto magnetic N54 de la Tech-Protect este echipat cu sistemul inovator de prindere Magsafe. Datorita magnetilor puternici, atasarea si scoaterea smartphone-ului tau devine usoara si rapida, iar tinerea stabila a dispozitivului in timpul condusului este asigurata. Este realizat din materiale solide, iar capul rotativ la 360 de grade va permite sa ajustati setarile la nevoile individuale ale utilizatorului. Datorita dimensiunilor sale mici, N54 nu afecteaza in mod semnificativ vizibilitatea, iar designul elegant si manopera precisa fac din suport un plus elegant pentru orice masina. Montarea este simpla si rapida, ceea ce se datoreaza parghiei solide si ventuzei puternice cu gel. Suportul poate fi instalat oriunde pe bord sau pe geamul masinii. Inainte de reinstalare, va rugam sa spalati ventuza sub jet de apa pentru a-si pastra proprietatile lipicioase.


* Functia magnetica MagSafe functioneaza doar direct pe telefon sau pe o husa cu inel magnetic incorporat care utilizeaza MagSafe.


Caracteristici:

  • Compatibil MagSafe
  • Durabil si fiabil
  • Functional si stabil
  • Rotire 360 grade



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tech-Protect N54 Magnetic, Dashboard Mount, Compatibil MagSafe, Rotire 360 grade, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tech-Protect N54 Magnetic, Dashboard Mount, Compatibil MagSafe, Rotire 360 grade, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.