Tchibo Cafea macinata Espresso Sicilia Style, 250g

21,76 lei (1 magazin)
Tchibo EspressoRealizat din boabe de cafea de cea mai buna calitate, rafinate de procesul de prajire intens specific Tchibo. Cafea speciala pentru preparare la espressoarele automate, semi-automate si manuale.Tchibo Espresso SiciliaEspresso sicilian, intens, cu note puternic amarui, savoare deplina si o crema fina si catifelata. Este un mix obtinut din cele mai bune boabe Arabica si Robusta. ...

Descriere


Tchibo Cafea macinata Espresso Sicilia Style, 250g

Tchibo EspressoRealizat din boabe de cafea de cea mai buna calitate, rafinate de procesul de prajire intens specific Tchibo. Cafea speciala pentru preparare la espressoarele automate, semi-automate si manuale.Tchibo Espresso SiciliaEspresso sicilian, intens, cu note puternic amarui, savoare deplina si o crema fina si catifelata. Este un mix obtinut din cele mai bune boabe Arabica si Robusta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tchibo Cafea macinata Espresso Sicilia Style, 250g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tchibo Cafea macinata Espresso Sicilia Style, 250g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.