Spigen Carcasa Urban Fit Apple AirPods Pro Green

de la 71,56 lei (3 magazine)
Carcasa este realizata dintr-o combinatie de material rezistent cu policarbonat pentru o protectie mai buna si un confort sporit. Orificiile precise pentru porturile externe va permit sa conectati kitul de incarcare fara probleme. Carcasa functioneaza cu functia de incarcare wireless. Caracteristici: 100% Original Ideal pentru protectie Usor de asamblat si dezasamblat Practic si functional ...

Descriere


Spigen Carcasa Urban Fit Apple AirPods Pro Green






Carcasa este realizata dintr-o combinatie de material rezistent cu policarbonat pentru o protectie mai buna si un confort sporit. Orificiile precise pentru porturile externe va permit sa conectati kitul de incarcare fara probleme. Carcasa functioneaza cu functia de incarcare wireless.


Caracteristici:

  • 100% Original
  • Ideal pentru protectie
  • Usor de asamblat si dezasamblat
  • Practic si functional




Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spigen Carcasa Urban Fit Apple AirPods Pro Green de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spigen Carcasa Urban Fit Apple AirPods Pro Green sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.