Sony DCS-RX100 VI negru

de la 4.099,00 lei (2 magazine)
Apropiati actiunea   Luati lumea cu asalt.   Acest aparat de buzunar ofera performante fara compromisuri, cu zoom ridicat si FA super-rapida, astfel incat sa puteti inregistra orice moment special din viata dvs. si sa va puteti dezlantui latura creativa.     Mai multe optiuni cu zoom ridicat si focalizare mai rapida   Performanta extraordinara intr-un produs elegant   Aveti toate functiile necesare pentru a captura momentul ideal: un interval de ...

Descriere


Sony DCS-RX100 VI negru

Apropiati actiunea
 
Luati lumea cu asalt.
 
Acest aparat de buzunar ofera performante fara compromisuri, cu zoom ridicat si FA super-rapida, astfel incat sa puteti inregistra orice moment special din viata dvs. si sa va puteti dezlantui latura creativa.
 
 
Mai multe optiuni cu zoom ridicat si focalizare mai rapida
 
Performanta extraordinara intr-un produs elegant
 
Aveti toate functiile necesare pentru a captura momentul ideal: un interval de zoom de la 24 la 200 mm2, focalizare automata rapida, fotografiere continua rapida, capabilitati video imbunatatite si functionare de nivel profesional.
Toate intr-un corp remarcabil de compact.
 
 
Interval de zoom exceptional
 
Explorati mai mult din lume cu un interval de zoom mai larg
Calitate extraordinara a imaginilor, de la unghi panoramic la teleobiectiv
Fiecare componenta a RX100 VI a fost construita pentru a oferi calitate de neegalat.
Designul optic inteligent incorporeaza o putere incredibila intr-un produs compact, iar stabilizarea optica mentine o imagine stabila, chiar si cand fotografiati manual la capatul de teleobiectiv al intervalului de zoom.
Motorul avansat de procesare a imaginii ofera o rezolutie perceputa superioara, cu zgomot redus.
 
 
Componente optice sofisticate si performante
 
Noul obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T 24-200 mm2 F2,8-4,5
Noul obiectiv este configurat eficient pentru rezolutie si claritate in intregul interval de zoom si pentru corectarea aberatiilor sferice si cromatice.
Acesta ofera capabilitati de fotografiere in modul teleobiectiv remarcabile pentru un aparat compact, pentru un plus de expresivitate creativa.
 
 
Interval de zoom larg intr-un corp compact
 
Sistemul optic al obiectivului (15 elemente in 12 grupe) ofera imagini de inalta calitate, fara compromis, intr-un interval larg de zoom, in ciuda configuratiei compacte.
Sistem optic de inalta rezolutie
Elementele obiectivului, patru lentile asferice avansate si doua elemente de sticla cu dispersie extrem de scazuta functioneaza in tandem pentru a oferi o rezolutie excelenta pana la marginea imaginii, in intregul interval al teleobiectivului.
 
 
Diafragma mare
 
Diafragmele mari in intregul interval de zoom permit obtinerea unor viteze mari ale declansatorului si a unor efecte bokeh excelente. Chiar si in intervalul de teleobiectiv mediu, camera mentine diafragme de F4 la 100 mm2 si de F4,5 la 200 mm2.
 
Stabilizare optica SteadyShot
 
Stabilizarea este echivalenta cu o viteza a obturatorului mai mare cu 4 opriri2
Sony este mandra de sistemul de stabilizare a imaginii, pe care l-a imbunatatit, oferind un grad de stabilizare echivalent cu cresterea vitezei obturatorului cu 4 opriri la capatul de teleobiectiv de 200 mm2. Capturati imagini de inalta calitate, chiar si la distante mari si in conditii de iluminare scazuta, cu fotografiere manuala stabila.
 
 
Senzor CMOS suprapus performant, de tip 1,0
 
Senzorul CMOS suprapus de tip 1,0 are structura inovatoare, pentru procesare rapida, iar tehnologia de retroiluminare capteaza mai multa lumina pentru un interval de sensibilitate larg (ISO 804 -12.800) cu un nivel redus al zgomotului.
 
 
Motorul avansat de procesare BIONZ X contribuie la calitatea imaginii
 
Inovatiile algoritmului de procesare BIONZ X ofera o rezolutie perceputa superioara, niveluri scazute de zgomot si o detectare mai precisa a fetei si a ochilor.
Viteza procesorului de imagine permite detectarea AF/AE mai rapida.
 
 
FA rapida si tenace
 
FA hibrida rapida ofera cea mai rapida5 focalizare din aceasta clasa, de 0,03 sec6.
FA remarcabil de rapida, din partea superioara a clase5, se obtine prin combinarea FA cu detectia fazei, cu viteza mare si capabilitati excelente de urmarire si a FA cu detectarea contrastului, care ofera precizie mare.
 
Acoperire larga gratie focalizarii automate cu detectia fazei
 
FA cu detectia fazei acopera aproximativ 65% din suprafata imaginii, iar zona larga si configuratia densa inseamna ca si subiectii aflati la distanta sau care se misca rapid pot fi capturati cu detalii pana la marginea imaginii.
[1] Acoperire FA cu detectia fazei (315 puncte)
[2] Acoperire FA cu detectarea contrastului (25 puncte)
 
FA tenace tine pasul subiecti care se misca rapid
 
Cand subiectul se misca rapid si isi schimba directia, FA cu urmarire de inalta densitate tine pasul cu actiunea, concentrand punctele de FA in jurul subiectului.
[1] Puncte de FA care apar pe ecranul efectiv [2] Algoritm de FA (nu este afisat pe ecranul efectiv)
 
Focalizare automata a ochilor, pentru portrete
 
Sistemul sofisticat de focalizare automata a ochilor are performante excelente de urmatore, focalizand cu precizie asupra ochilor subiectului pentru a simplifica obtinerea unor portrete de calitate.
 
 
Schimbati intuitiv focalizarea cu functii tactile
 
Functia de focalizare tactila va permite sa setati focalizarea prin simpla atingere a monitorului, in timp ce focalizarea cu touchpad va permite sa glisati degetul pentru a pozitiona intuitiv focalizarea atunci cand folositi vizorul.
 
 
 
Nu ratati momentul culminant
 
Capturati fiecare moment, la 24 cps, cu urmarire AF/AE
Fotografiere continua fiabila a subiectilor aflati in miscare rapida
Cand doriti sa capturati in mod fiabil fiecare moment al unor evenimente fara intreruperi, functia de fotografiere continua inregistreaza pana la 24 de cadre pe secunda si pana la 233 de fotografii continue
 
 
Filme 4K de calitate, cu flexibilitate in productie
 
Prima camera din gama Cyber-shot care ofera suport HDR (HLG)10
Materialele video HDR (cu interval dinamic ridicat), gratie gamei mai largi de culori, luminozitatii superioare si capabilitatii de inregistrare HLG )Hybrid Log-Gamma)10, este acum gata sa va bucure ochii, fara procesare suplimentara.
 
Cu FA hibrida rapida si filmele sunt mai bune
 
FA hibrida rapida utilizeaza FA cu detectia fazei pe o zona larga in filme si in fotografii pentru focalizare lina si rapida.
Pentru o nota creativa, ajustati viteza FA prin efecte de focalizare lenta.
 
 
Fotografierea cu S-Gamut si S-Log va ofera flexibilitate in post-productie
 
Curbele gamma S-Log2 si S-Log3 inregistreaza game largi de luminozitate si culoare, pentru libertatea creativa de clasificare a culorilor in post-productie si minimizarea supra-evidentierii.
[1] Nivel video (%) [2] Opriri relative de la 18% gri [A] 18% gri [B] 90% alb [C] 1300% din 90% alb
 
 
Un nivel inalt de utilitate
 
Acces convenabil la vizorul electronic, cu o apasare
Accesibil cu usurinta prin atingerea unui buton, vizorul retractabil este un ecran organic electroluminescent cu rezolutia de 2,35 milioane de puncte, care ofera atat detaliile fine al subiectului, cat si o reproducere tonala fidela.
 
 
Monitor LCD compatibil cu obturatoare tactile
Obturatorul tactil este o alternativa intuitiva la apasarea declansatorului, putand fi mai usor de accesat in anumite situatii, in functie de modul in care este tinuta camera. Puteti inclina monitorul la aproximativ 180° in sus si la 90° in jos.
DSCRX100M6.CE3
Tipul aparatului foto
ModelSony Cyber-Shot DSC-RX100 VI
Tip aparatCompact
Calitatea Imaginii
Rezolutie efectiva (MP)20.1 MegaPixeli
Senzor imagineCMOS Exmor R 1.0"
Rezolutii imagine5472 x 3648
5472 x 3080
4864 x 3648
3888 x 2592
3648 x 3648
3648 x 2736
2736 x 1824
2592 x 1944
8192 x 1856
5536 x 2160
3872 x 2160
Display
Display LCD3"
Vizor OpticElectronic
Inregistrare video
FilmareUHD 4k
Rezolutii filmare3840 x 2160/30p
Optica
Zoom optic8.3x
Zoom digital4.0x
Diafragma maximaf/2.8 - f/4.5
Stabilizare de imagineOptica
Control focalizare
Tip focalizareSingle-shot AF / Continuous AF / DMF / Manual Focus
Plaja focalizare5 cm - infinit
Control expunere
Sensibilitate ISO125, 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800
Tip obturatorElectronic
Viteze obturator30 - 1/32.000 sec.
Moduri de expunereAuto programat (P), Auto cu prioritate declansator (S), Auto cu prioritate diafragma (A) si Manual (M), scene presetate
Moduri balans de albAutomat, Zi, Umbra, Innorat, Incandescent, Fluorescent alb cald, Fluorescent alb rece, Fluorescent alb diurn, Lumina diurna fluorescenta, Blit, Temperatura de culoare/Filtru, Personalizat
Blit
Blit integratDa
Raza efectiva blitSensibilitate ISO automata: • aprox. 0.4 m pana la 10.2 m (W)• aprox. 0.4 m pana la 6.5 m (T) ISO12800: • pana la aprox. 20.4 m (W)• aprox. 13 m (T)
Patina blit externNu
Memorie si alimentare
Card compatibilSD, SDHC, SDXC, UHS
AlimentareLi-ion NP-BX1
Conectivitate
InterfataUSB 2.0
Iesire HDMIMicro HDMI
Conectivitate PCMicro-USB, USB 2.0
Wi-FiDa
Caracteristici fizice
Dimensiuni(mm)101.6 x 58.1 x 41
Greutate(g)298
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony DCS-RX100 VI negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony DCS-RX100 VI negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.