Sony Alpha ZV-E1 Body

de la 12.499,99 lei (3 magazine)
Camera extraordinara pentru vlogging   Noua camera de vlogging ZV-E1 cu obiective interschimbabile, cu un senzor de imagine full-frame de 35mm de inalta performanta, pentru a oferi experienta suprema in ceea ce priveste crearea de continut.     Tehnologie de top pentru vloggeri   Alaturi de senzorul full frame de 12,1 MP1 al ZV-E1, cel mai nou motor BIONZ XR ofera procesare la viteza ridicata pentru 4K 60p, procesabila la 120p, in timp ce o unitate AI imbunat ...

Descriere


Sony Alpha ZV-E1 Body

Focalizare automata cu recunoastere in timp real
 
Cu unitate AI inovatoare, ZV-E1 foloseste forma subiectului pentru a recunoaste miscarea, imbunatatind cu aprox. 60% recunoasterea ochiului uman. Estimarea posturii umane recunoaste pozitia capului si a corpului, pentru a urmari chiar si un subiect care este cu spatele la camera sau care poarta o masca.
 
 
Miscare lenta si rapida
 
Cand redati filmele lent sau rapid in Sandamp;Q15 cu formatul XAVC S-I la 60p, o rata de biti maxima de 600 Mbps (4:2:2 10 biti, H.264, All-I) asigura calitate extraordinara a imaginii. Cand utilizati formatul XAVC S, este posibila redarea slow motion de pana la 10x cu rezolutie Full HD la 240 cps (inregistrare 24p), pentru perspective proaspete in sporturi dinamice si alte tipuri de actiune.
 
 
Control creativ al zoomului
 
Maneta de zoom controleaza obiectivele cu zoom motorizat compatibile si activeaza functia Clear Image Zoom pentru obiective cu distanta focala fixa si obiective cu zoom nemotorizat, reducand numarul de obiective necesare pentru o inregistrare.
 
 
Inregistrati clar vocea subiectului
 
Microfonul inteligent, cu 3 capsule inregistreaza sunet clar, inclusiv vocea subiectului principal. In functie de ce anume inregistrati, puteti seta directia microfonului la Fata, Spate, Toate directiile sau Automat.
 
 
Inregistrare in camera 10 biti 4:2:2
 
ZV-E1 poate inregistra pe 10 biti 4:2:2 in memoria interna cand utilizati compresie Long GOP sau All Intra, permitand obtinerea unor gradatii mai profunde si mai naturale si oferind o mai mare libertate de editare.
 
S-Gamut3.Cine/S-Log3 si S-Gamut3/S-Log3
 
S-Log3 asigura reproducere imbunatatita a umbrelor si ale tonurilor medii (18% gri). Spatiile de culoare includ S-Gamut3, cu o mai buna reproducere a culorilor decat S-Gamut si S-Gamut3.Cine, un spatiu de culoare pentru un aspect similar filmului cinematic scanat.
 
 
Importati si utilizati fisiere LUT personalizate
 
Utilizatorul poate importa fisiere LUT (format .cube) si le poate aloca profilurilor de imagine pentru a obtine un anumit aspect. Aspectul este inregistrat in camera, minimizand sau eliminand nevoia de corectare a culorii in post-productie.
 
 
ISO flexibila pentru libertate la expunere
 
ISO flexibila este un mod de inregistrare S-Log3, care permite schimbarea sensibilitatii in functie de luminozitatea scenei, cu diafragma si timpul de expunere setate manual. ISO poate fi setata la AUTO sau manual intre 640 si 102.400 (intre 160 si 409.600 in ISO extinsa), pentru expunere optima.
 
 
Cea mai mica si mai usoara camera full frame
 
ZV-E1 este cea mai usoara si mai compacta camera de vlogging cu senzor CMOS full frame si obiective interschimbabile, ideala pentru inregistrare din mana, dar si pentru montare pe un stabilizator cu articulatie sau pe o drona.
 
 
Comenzi accesibile
 
Ecranul LCD cu unghi variabil si deschidere laterala si pozitionarea selectorului Imagine/Film/Sandamp;Q, a butonului REC si a altor comenzi faciliteaza inregistrarea selfie si a vlogurilor.
 
 
Design rezistent la praf si la umezeala
 
ZV-E1 ofera rezistenta extraordinara la praf si umezeala in conditii dificile in aer liber, cu garnituri in jurul butoanelor si comutatoarelor, precum si o constructie cu canelura si limba de protectie pentru toate imbinarile de pe corpul camerei.
 
 
Functii pentru inregistrare cu incredere
 
Inregistrati cu mai multa incredere cu functiile de asistenta ale ZV-E1, precum un led de inregistrare in partea din fata a camerei, un temporizator pentru filme si un indicator proeminent de inregistrare pe monitor.
 
 
Conectare facila si stabila cu un smartphone
 
Stabilitatea conexiunii la transferul imaginilor de pe camera in Creators' App pe un smartphone a fost imbunatatita, cu transferuri stabile in fundal. Marcajele de inregistrare permit incarcarea facila si eficienta a clipurilor video.
 
 
Faceti streaming cu continut de inalta calitate
 
Conectata la computer sau smartphone prin USB, ZV-E1 poate fi camera web de inalta calitate, pentru evenimente live sau intalniri online. Beneficiati de adancime scazuta a campului, bokeh incredibil si FA avansata pentru imagini unice.
 
 
Specificatii cheie:
  • Cea mai mica si mai usoara camera full-frame de vlogging cu obiective interschimbabilei din lume.
  • Senzor full-frame CMOS Exmor R™ cu iluminare din spate, cu peste 15 trepte de latitudine de expunere si sensibilitate inalta.
  • Sistemul Sony cu montura E
  • Motor de procesare a imaginii BIONZ XR™
  • AF cu recunoastere in timp real, pe baza de inteligenta artificiala si urmarire in timp real Real-time Tracking foarte eficienta
  • Poate  fi upgradat pana la 4K 60p, 4K 120p
  • Setare pentru modul Cinematic Vlog inclusiv cu S-Cinetone
  • Stabilizare optica a imaginii in-body pe 5 axe si stabilizare Dynamic Active Mode
  • Auto Framing (Incadrare automata) si Stabilizarea cadruluivii pe baza de AI
  • S-Gamut3.Cine/S-Log3 si S-Gamut3/S-Log3
  • Functie de Breathing Compensation (compensarea fluctuatiilor unghiului de vizualizare cu focalizarea)
  • Setare dedicata prezentarilor de produs si comutator bokeh printr-o singura atingere
  • Microfon inteligent cu 3 capsule si directivitate variabila
  • Ecran LED tactil, rabatabil in unghi variabil, pentru monitorizare usoara
  • Conectivitate stabila si usoara cu smartphone-ul
  • Conceputa tinand cont de sustenabilitate
ZVE1BDI.EU
Tipul aparatului foto
ModelSony Alpha ZV-E1
TipAparat foto digital (corp)
Calitatea Imaginii
Rezolutie efectiva (Mp)12.1
Senzor imagineFull Frame
Format inregistrareJPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, conform cu MPF Baseline), HEIF (conform cu MPEG-A MIAF), RAW (conform cu Sony ARW 4.0)
Filmare4K
Inregistrare audioLPCM 2 can (48 kHz 16 biti), LPCM 2 can (48 kHz 24 biti), LPCM 4 can (48 kHz 24 biti)
Control focalizare
Tip focalizareAutomata
Mod FocalizareSensibilitate urmarire FA (Imagini statice), Sensibilitate FA la schimbare subiect (Film), Viteza tranzitie FA (Film), Comutare zona FA V/O, Inregistrare zona FA, Circulare punct de focalizare, Harta de focalizare (Film), Asistenta FA (Film)
Control expunere
Sensibilitate ISOAuto
80 pana la 102400 (Extinsa: 40 pana la 409600)
Tip obturatorElectromecanic
Viteze obturator1/8000 la 30 Sec
Moduri de expunereCenter-Weighted Average, Highlight Weighted, Multiple, Spot
Blit
Blit incorporatNu
Control blit externTTL
Memorie si alimentare
AlimentareNP-FZ100
Intrare / Iesire
Iesire HDMIMicro-HDMI
Conectivitate PCBluetooth, Wi-Fi, USB Type-C
Display
Monitor LCD3 inchi
Obiectiv
Montura obiectivSony E
Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm)121,0 x 71,9 x 54,3
Greutate399 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Alpha ZV-E1 Body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Alpha ZV-E1 Body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.