Savonia Sapun menta si argila verde 90gr

de la 10,80 lei (3 magazine)
Uleiuri saponificate: ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea și ulei de gălbenele. Ingrediente: ulei esențial de mentă, ulei esențial de lemongrass, argilă albă, argilă verde, pudră de urzică și pulbere de mentă. Ingrediente (INCI): qua, olive oil, sunflower seed oil glycerides, coconut oil, palm oil, butyrospermum parkii, calendula officinalis flower extract, mentha arensis (cornmint) oil, cympopogom flexuosus oil, urtica ...

Descriere


Savonia Sapun menta si argila verde 90gr

Revigoranta menta, cu mirosul ei puternic, dulce-amărui, catifelează pielea și purifică mintea. E răcoroasă, dar totodată încălzește epiderma, punând sângele în mișcare. Nu se dă în lături să vă vindece de stres, oboseală, urticarii și dureri reumatice. Dar și urzica face treabă cât zece. E o adevărată doctoreasă pentru piele, căci o ajută să se cicatrizeze, reface țesuturile, are acțiune bactericidă, împiedicându-le să se înmulțească, șihrănește porii cu ajutorul numărului mare de amino-acizi, vitamine, săruri de calciu și fosfați.

O bunătate de săpun, să știți! Și doar datorită unui tradițional amestec pe bază de plante și pământ pur. Pielea ta va iubi menta si argila verde într-un mod natural!

Uleiuri saponificateulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea și ulei de gălbenele.
Ingredienteulei esențial de mentă, ulei esențial de lemongrass, argilă albă, argilă verde, pudră de urzică și pulbere de mentă.
Ingrediente (INCI)qua, olive oil, sunflower seed oil glycerides, coconut oil, palm oil, butyrospermum parkii, calendula officinalis flower extract, mentha arensis (cornmint) oil, cympopogom flexuosus oil, urtica dioica leaf powder, mentha arvensis powder, kaolinite, montmorillonite.
Din Tărâmul Argilelor, le-am ales pe cea verde și cea albă. Sunt un miracol pentru frumusețe, foarte valoroase în acest săpun fin. Ele curăță epiderma și o protejează de poluarea din mediul înconjurător. Își aduc și ele aportul de mineralealuminiu, siliciu, silicați de magneziu, calciu, potasiu, fosfor, micronutrienți, dar și multe oligamente (zinc, seleniu și molibden). Acestea sunt trebuincioase pentru a reface echilibrul natural al pielii, pregătind-o pentru expunerea la diferitele activități de peste zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savonia Sapun menta si argila verde 90gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savonia Sapun menta si argila verde 90gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.