Florame Gel de dus Esenta de migdale de Provence, bio, 500 ml

Descriere - Gelul de dus Esenta de migdale de Provence face o spuma proaspata si cremoasa care lasa pielea delicat parfumata. - Acest gel de dus este imbogatit cu uleiuri esentiale bio de migdala amara si aloe vera, recunoscute pentru proprietatile lor hranitoare si calmante. - Lasati-va sedusi de sarmul regiunii Provence. Proprietati - Aloe vera este puternic hidratanta, calmanta, cicatrizanta si reparatoare. - Pudra de iaurt catifeleaza pielea care devine fina si neteda ca cea d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Florame Gel de dus Esenta de migdale de Provence, bio, 500 ml

Descriere - Gelul de dus Esenta de migdale de Provence face o spuma proaspata si cremoasa care lasa pielea delicat parfumata.
- Acest gel de dus este imbogatit cu uleiuri esentiale bio de migdala amara si aloe vera, recunoscute pentru proprietatile lor hranitoare si calmante.
- Lasati-va sedusi de sarmul regiunii Provence.
Proprietati - Aloe vera este puternic hidratanta, calmanta, cicatrizanta si reparatoare.
- Pudra de iaurt catifeleaza pielea care devine fina si neteda ca cea de bebelus.
- Uleiul esential din samburi de migdale hraneste si regenereaza pielea.
- Are un parfum apetisant de esenta de migdale.
Continut - O sticla contine 500 ml de gel de dus Esenta de migdale de Provence, produs certificat ecologic Ecocert.
- Ingrediente: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Yogurt Powder, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide . *agricultura ecologica.
- 99% din ingrediente sunt de origine naturala, 11% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologica.
- Produs cosmetic bio ce nu contine parabeni, fenoxietanol, silicon, OMG-uri, coloranti sintetici sau parfumuri de sinteza.
Utilizare - Turnati o cantitate mica de gel de dus tonifiant pe un burete si frecati usor pana apare spuma.
- Masati pielea uda cu buretele.
- La final, clatiti cu o cantitate suficienta de apa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Florame Gel de dus Esenta de migdale de Provence, bio, 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Florame Gel de dus Esenta de migdale de Provence, bio, 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.