Santo Raphael Tinctura Menstrofit cu Vitex, 50 ml

24,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Tinctura Menstrofit cu Vitex Santo Raphael, 50 ml:  remediu naturist ce sustine starea de confort fizic in timpul menstruatiei. Este reglator hormonal feminin, are actiune progesteronica, antiinflamatoare, hemostatica, calmanta, antispastica, astringenta si remineralizanta. Este tonic uterin si reglator al fluxului menstrual. De asemenea, acest produs este recomandat ca adjuvant in caz de tulburari ale ciclului menstrual, sindrom premenstrual, fibrom u ...

Descriere


Santo Raphael Tinctura Menstrofit cu Vitex, 50 ml


Descrierea produsului:
Tinctura Menstrofit cu Vitex Santo Raphael, 50 mlremediu naturist ce sustine starea de confort fizic in timpul menstruatiei. Este reglator hormonal feminin, are actiune progesteronica, antiinflamatoare, hemostatica, calmanta, antispastica, astringenta si remineralizanta. Este tonic uterin si reglator al fluxului menstrual. De asemenea, acest produs este recomandat ca adjuvant in caz de tulburari ale ciclului menstrual, sindrom premenstrual, fibrom uterin, tulburari de menopauza sau chisturi mamare.
IngredienteLumanarica, Lemnul lui Avram, Lichen de piatra, Troscot, Urzica, Frasin, Traista ciobanului, Zmeur, Alcool etilic alimentar, Apa deionizata
Mod de utilizareSe administreaza cate 30-40 de picaturi de 3 ori pe zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. Se recomanda a fi adminisrat in cure de 3 luni.
Cantitate50 ml.
AfectiuniTulburari hormonale, Afectiuni genitale, Menopauza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Santo Raphael Tinctura Menstrofit cu Vitex, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Santo Raphael Tinctura Menstrofit cu Vitex, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.