SIFI Lubristil Relax solutie oftalmica, 10 ml

43,49 lei (1 magazin)
Lubistril relax - fara conservanti este o solutie oftalmica cu 0,2% hialuronat de sodiu, obtinut prin sinteza biotehnologic. Hialuronatul de sodiu are proprietati mucomimetice, mucoadezive si vascoelastice, imbunatatind stabilitatea filmului lacrimal si pastrand suprafata oculara lubrifiata, hidratata si protejata. Compozitie: Distilat de musetel, distilat de hamamelis, distilat de afine, distilat de centella, hialuronat de sodiu, acid boric, tetraborat de sodiu, apa pentru inj ...

Descriere


SIFI Lubristil Relax solutie oftalmica, 10 ml

Lubistril relax - fara conservanti este o solutie oftalmica cu 0,2% hialuronat de sodiu, obtinut prin sinteza biotehnologic. Hialuronatul de sodiu are proprietati mucomimetice, mucoadezive si vascoelastice, imbunatatind stabilitatea filmului lacrimal si pastrand suprafata oculara lubrifiata, hidratata si protejata.

Compozitie:
Distilat de musetel, distilat de hamamelis, distilat de afine, distilat de centella, hialuronat de sodiu, acid boric, tetraborat de sodiu, apa pentru injectii.

Doar pentru uz oftalmic extern.
Dupa prima deschidere a flaconului utilizati produsul intr-un interval de doua luni.

Forma de prezentare: 10 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SIFI Lubristil Relax solutie oftalmica, 10 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SIFI Lubristil Relax solutie oftalmica, 10 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.